Retete

  • Bilute de carne picante


    Preparare bilute: Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea tocata, oul intreg, ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin (2 prafuri de rozmarin uscat si tocat). Se sareaza , pipereaza... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Ciorba de loboda


    Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu... »


  • Placinta cu branza


    1. Se rade branza si se amesteca cu ouale, zaharul, iaurtul, stafidele si zaharul vanilat; 2. Se amesteca toate ingredientele; 3. Se iau foile de placinta si se intind pe masa de lucru una cate una... »


  • Pizza pollo


    Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste albusuri. In continuare se adauga iaurtul, uleiul,praful de copt stins cu un pic de otet si faina(cernuta in... »


  • Inghetata de iaurt


    Se amesteca iaurtul, care trebuie sa fie proaspat, cu zaharul, cu coaja rasa de lamiie si zeama acesteia. Se tine la frigider, pina ingheata. »


  • Tzatziki


    Castravetele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in bucati mici. Usturoiul se piseaza mujdei iar untul se topeste. Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati,... »


    Tzatziki
  • Miel in sos de iaurt


    Bucatile de carne de miel se prajesc in unt, iar cand s-au rumenit, se pun cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta. Se face o pasta din... »


  • Ciorba de miel


    Pentru o ciorbă de 3-4 l, este suficient capul, dacă acesta este întreg, cu puţin gît şi capetele osoase ale pulpelor, sau circa 1/2 kg altă carne cu mai mult os (piept). Capul... »


  • PESTE SPROT cu maioneza de usturoi cu iaurt


        Se freaca bine cimbrul cu sarea, piperul si uleiul de masline si se amesteca cu pestele. Se pune totul intr-o punga si se da la rece 10-15 min. In acest timp se... »


  • Tortelini cu sunca


    Din faina, apa, oua se framanta un aluat elastic. Apoi se ia cate o bucata de marimea unei portocale si cu sucitorul se intinde o patura subtire ca de taietei din care se taie cu un pahar sau... »


  • Maxi cu pui


    Se rade cascavalul, snitelul re taie in trei ,salata se aseaza alternativ, rosia se taie felii, varza se da pe razatoare impreuna cu morcovul. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu snitelul... »


  • placinta cu branza dulce


    aluatul; se pune faina intr-un vas mare se amesteca uleiul apa si oul pana devine nelipicioasa .Umplutura . se amesteca ingredientele si dupa ce sa intins o foaie din aluat se tapeteaza o tava si... »


  • tiramisu


    Mai intai se prepara ness-ul pt a se raci(se prepara intrun castron potrivit de mare,ness-ul sa fie dulce),apoi frisca lichida.Iaurturile,branza topita si zaharul se amesteca cu mixerul pana se... »


  • Crema crocanta de portocale


    Pune biscutii intr-o punga si zdrobeste-i cu o sucitoare. Ia doua cupe si pune un strat de biscuiti maruntiti, si unul de iaurt natural. Ia una dintre portocale si taie-i coaja. Din miez taie... »


  • Tort cu Piscoturi


    Se ia o forma de tort. se face cafeaua intr-un ibric, se imoaie foarte repede. Se prepara crema: frisca batuta se amesteca cu cele 4 iaurturi cremosso , cu cele 2 galbenuse de ou ,se bat bine cu... »


  • Tuslama de burta


    Se spala burta si se fierbe cu sare pana se inmoaie. Se scoate si se taie fideluta ca pentru ciorba de burta. Se pune din nou la fiert cu legumele (morcov, ceapa, ardei) si se fierbe pana scade... »


  • BROCOLI CU CASCAVAL SI SMANTANA


    Se desfac buchetelele de brocoli, se taie inclusiv partea mai groasa(dupa ce a fost curatata de partea verde din exterior) si se caleste la foc iute in 2-3 linguri de ulei(de preferinta de masline) »


  • Placinta cu iaurt


    Se bat ouale cu zahar, se adauga aromele, stafidele si coaja rasa de portocala sau lamaie. Se unge tava cu unt sau margarina, se tapeteaza cu faina, se aseaza 2-3 foi de placinta unse cu ulei.... »


  • Sandwich cu pui rece şi salată


    Timp de preparare: 10 minuteNu ştiu cum e la alţii, dar mie mi se întâmplă mereu să-mi rămână carne după câte o masă între... »


    Sandwich cu pui rece şi salată
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda