Retete

  • macaroane


    Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand apa necesara. Se framanta pana cand aluatul se... »


  • macaroane


    Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se amesteca apoi usor... »


  • Piept de manzat umplut


    Alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La ½ kg de carne... »


  • " budinca "


    Se fierb spaghetele in apa cu sare si ceapa tocata. Cand s-au fiert se adauga 2 linguri vegeta si 2 linguri pasta rosii. Se adauga malaiul amestecand continuu. »


  • Paste cu vinete


    Sunt incredibil de bune, si gata in doar 20 de minute.Ingrediente: trei vinete, patru - cinci rosii, doi catei de usturoi, ulei, sare, piper si paste (late si lungi sau macaroane)Preparare: Fierbe... »


    Paste cu vinete
  • Bunatati cu peste


    Pestele nu trebuie sa lipseasca dintr-o alimentatie echilibrata. Bogat in minerale (fosfor, siliciu, magneziu), in grasimi benefice (mai ales Omega 3), pestele ar trebui consumat cel putin de trei... »


    Bunatati cu peste
  • macaroane cu ton


    Un preparat care se face foarte repede. In plus este o mancare si ieftina si gustoasa.Ingrediente: 500 grame macaroane, 400 grame ton in ulei (doua conserve), o lingura de bulion, o ceapa, sare si... »


    Macaroane cu ton
  • macaroane cu creveti


    In cazul in care iti este pofta de paste, dar, in acelasi timp, iti doresti sa experimentezi o noua reteta, iti oferim o alternativa excelenta: macaroane cu creveti.Ingrediente si cantitati:450-500... »


    Macaroane cu creveti
  • Tagliatelle cu sos bolognez


    Tagliatelle sunt o varietate de paste, asemanatoare cu macaroanele. Le gasesti in supermarketuri.Ingrediente si cantitati:500 de grame de tagliatelle350 de grame de carne tocata de vita200 de grame... »


    Tagliatelle cu sos bolognez
  • Rosii umplute cu macaroane


    Par mai dificil de preparat decat sunt - aceste rosii absolut delicioase vor fi gata in doar 15 minute. Ramane doar sa iti pui rabdarea si pofta la incercare, cat timp se vor coace...Ingrediente si... »


    Rosii umplute cu macaroane
  • Paste "mamma mia"!


    Dupa ce te-am lamurit cum se pregatesc pastele "ca italienii", te invitam acum sa experimentezi cateva retete "vero" ale delicioasei bucatarii din Italia. Datorita talentului... »


    Paste
  • Tehnici la masa


    Astazi poti fi invitata la restaurantul chinezesc. Maine la pizza sau sa mananci clatite. Sau poate doar la o cafea? Afla cum sa te descurci impecabil in orice situatie.Betisoarele chinezestiApuci... »


    Tehnici la masa
  • Supa crema de broccoli


    Cunoscuta ca fiind o sursa excelenta de vitamina A, B2, acid folic si vitamina C, bogata in fier si potasiu, broccoli este o leguma cu un continut crescut de calciu, aproape un echivalent al... »


    Supa crema de broccoli
  • Retete speciale de Paste


    Pentru ca dupa noaptea de Inviere si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa mancati ceva deosebit dar si traditional, noi incercam sa va sugeram cateva retete utile in gospodarie. Ele vor fi... »


    Retete speciale de Paste
  • Un Dragobete gustos si plin de iubire!


    Sarbatoare traditionala a dragostei romanesti, Dragobetele pare sa fi fost surclasat cu succes de mult mai modernul (si mai comercialul) sau frate, Valentine's Day... Insa ar fi pacat sa ratezi o... »


    Un Dragobete gustos si plin de iubire!
  • Supa de carne de vita


    Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute... »


  • Budinca din macaroane cu lapte


    Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pina... »


  • Paste (rotini) cu pesmet si zahar


    Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste. Adaugam zaharul, zaharul vaniliat. Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu jem de... »


    Paste (rotini) cu pesmet si zahar
  • Taitei cu mac


    Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei. Macul impreuna cu zaharul se macina, apoi se adauga peste... »


    Taitei cu mac
  • Supa italiana


    Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul s etaie marunt, costita se taie in cuburi, care se introduc 5 minute in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda