DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Drob de miel traditional


    Se fierb maruntaiele in apa cu sare. Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne, impreuna cu felia de paine inmuiata. Daca vreti, inima si rinichii se pot taia feliute cu cutitul. Se adauga... »


  • Stufat de miel, pasare, vitel


    Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se... »


  • Friptură de miel la cuptor


    Pentru friptura partea cea mai buna este piciorul din spate pina la rinichi. Carnea, neudata, se pirleste la flacara, ca sa se arda firele de par. Osul se sparge cu satirul in 2-3 locuri, ca sa se... »


  • miel in sos de iaurt


    Bucatile de carne de miel se prajesc in unt, iar cand s-au rumenit, se pun cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta. Se face o pasta din... »


  • Bors de miel


    Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa... »


  • Ciorba de miel


    Pentru o ciorbă de 3-4 l, este suficient capul, dacă acesta este întreg, cu puţin gît şi capetele osoase ale pulpelor, sau circa 1/2 kg altă carne cu mai mult os (piept). Capul... »


  • Shish Kebap


    Carnea de miel impreuna cu ceapa,usturoiul si menta spalata se da prin masina de tocat carne.Apoi se adauga untul topit »


  • Carne de miel cu ciuperci


    Ingrediente si cantitati: 1 kg carne de miel; 1 ceapa tocata; 500 g ciuperci; zeama de lamaie; 1 legatura de patrunjel verde; 1 legatura de marar verde; 1/2 pahar cu vin rosu; 1 pahar cu smantana;... »


    Carne de miel cu ciuperci
  • Pulpa de miel cu plante aromate si sos


    Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel; 4 catei de usturoi, zdrobiti; 2 linguri cu sare; 2 linguri cu frunze de oregano, uscate si zobite; 1/2 de lingura cu piper; 1 cana cu vin rosu sec; 1/4 de... »


    Pulpa de miel cu plante aromate si sos
  • Frigarui de 1 Mai!


    Traditia gratarului la iarba verde trebuie onorata si anul acesta, astfel ca Eva a pregatit pentru tine, cateva idei speciale, numai bune de folosit la petrecerea campeneasca. Toata lumea stie sa... »


    Frigarui de 1 Mai!
  • Frigarui de miel si caise uscate


    Daca ti-a mai ramas vreo bucatica de carne de miel, acesta este modul ideal in care poate fi consumata. Cantitatile sunt pentru sase persoane.Ingrediente: 500 grame carne de miel, 200 grame caise... »


    Frigarui de miel si caise uscate
  • miel cu lamaie si masline


    Este o reteta orientala de preparare a carnii de miel. Rezultatul este delicios, dar mai ales inedit.Ingrediente: doua pupe de miel, 150 mililitri de vin alb sec, 10 legaturi de ceapa verde, 10... »


    Miel cu lamaie si masline
  • miel in sos de iaurt


    O mancare simpla, din ingrediente simple, dar foarte eleganta si foarte gustoasa. Ingrediente: un kilogram de carne de miel (pulpa sau muschi), doua linguri cu faina, ½ de kilogram de iaurt... »


    Miel in sos de iaurt
  • Budinca din carne de miel


    Nu iti poti imagina cat este de buna, pana nu o incerci. Budinca poate inlocui perfect drobul de miel, dar poate fi si un fel principal de mancareIngrediente: 700 de grame de carne de miel bucatele... »


    Budinca din carne de miel
  • miel cu ciuperci si smantana


    Este o reteta boiereasca, de mare clasa. Despre gust iti pot face o parere doar citind reteta. Este un adevarat spectacol.Ingrediente: un kilogram de carne de miel, in bucati, un kilogram de... »


    Miel cu ciuperci si smantana
  • Gateste bine italieneste!


    Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase.... »


    Gateste bine italieneste!
  • Pui italienesc (Parmigiana)


    O specialitate de care te vei indragosti. Ingredientele sunt calculate pentru sase portii.Ingrediente: un piept de pui mare, trei-patru gogosi de mozzarella, jumatate de cana de lapte, cateva... »


    Pui italienesc (Parmigiana)
  • miel cu menta si leustean


    Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.Ingrediente: 600 grame carne de miel sau de vitel, 50 grame unt,... »


    Miel cu menta si leustean
  • Retete cu plante aromate


    Vara, plantele aromate nu ar trebui sa lipseasca din niciuna din mancarurile tale. Cine poate rezista tarabelor incarcate cu plante verzi, incredibil de parfumate? Desi, la prima vedere poate parea... »


    Retete cu plante aromate
  • Tocana de miel cu cartofi


    Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari, cu aproape toata grasimea indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana cu vin rosu; 2 linguri... »


    Tocana de miel cu cartofi
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda