DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa crema de legume


    Legumele, spalate, curatate si taiate bucati se fierb foarte bine. Dupa ce au fiert, se strecoara apa iar zarzavatul se paseaza de cateva ori printr-o sita deasa. Piureul obtinut din zarzavat se... »


  • Bors (ciorba) de perisoare


    Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mana in apa. Separat se fierb... »


  • Bors de vita


    Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Ciorba de pui a la grec


    Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala de 5-6 litrii. Dupa ce da primul clocot se aduna spuma , se mai lasa sa fiarba cam 1 sfert de ora si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand... »


  • Supa cu galuste


    Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierbe cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (carne de vitel, frageda, nu carne de vita care necesita fierbere multa) -se... »


  • Supa de rata cu taietei


    (Recomand sa fierbeti in oala sub presiune) Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in... »


  • Supa de ciuperci


    Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa. Se adauga... »


  • Pulpe de pui la cuptor


    Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu... »


  • Sarmale cu legume si ciuperci


    1. Se aleg foile de varza si se taie aproximativ 50 de foi; 2. Se pregatesc legumele pentru umplutura - se curata, apoi ceapa se taie mica, morcovul si celelalte radacinoase se dau pe razatoare, se... »


  • Orez sirbesc


    Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele. Se acopera cu apa, se adauga delikat ptr. gust si se... »


  • Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor cu sos alb


    Cele trei componente ale retetei se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa astfel incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe amestecul pina... »


  • Iahnie de fasole


    Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei.  Se... »


  • Piftie de porc


    Picioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman perfect curate. Se pun la fiert, impreuna cu rasolul, in apa rece cu... »


    Piftie de porc
  • Friptură de pui la cuptor


    Puiul se aseaza intreg într-o tavă sau cratita potrivită cu mărimea lui (dacă vasul este mai mare sosul se va arde). Pentru gust şi aromă se aşează în tavă un... »


  • Friptură de iepure


    Carnea, curatata de pielite, se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei, pe un rind de rondele de morcov, patrunjel, telina si ceapa, taiate de 1 cm grosime, se unge bine cu grasimea... »


  • Fasole batuta


    Se pune fasolea in apa rece cat s-o acopere de cu seara. Daca nu este pusa la inmuiat timpul de fierbere se dubleaza, chiar tripleaza. Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10... »


  • Salata bulgareasca


    Se spala salata, apoi se taie marunt intr-un castron, ardeiul se taie rondele, morcovul se da pe razatoare, se taie o rosie in 4 buc, apoi adaugati si 2 oua taiate la fel ca si rosia. La sfarsit... »


  • Salata de beuf (boeuf)


    Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie... »


  • Cod cu legume


    1.Taiati fileurile de cod in forma de dreptunghi 2.Topiti margarina intr-o tigaie mare. Gatiti telina si ceapa pana cand ceapa devine transparenta) Adaugati cartofii, morcovii, apa, sarea si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda