Retete

  • Sos Remoulade


    Oul se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie marunt şi se scurg de zeama. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, oul, patrunjelul,... »


  • Sos tartar


    Se zdrobesc ouăle cu furculiţa, se încorporează muştarul şi se toarnă untdelemnul puţin câte puţin, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Se adaugă oţetul, sarea... »


  • Piftie de porc


    Picioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman perfect curate. Se pun la fiert, impreuna cu rasolul, in apa rece cu... »


    Piftie de porc
  • Pui Shanghai


    Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se... »


  • Mititei


    Carnea si seul se trec prin masina de tocat de 3 ori. Usturoiul se zdrobeste impreuna cu o lingurita rasa de sare, cu dosul unei linguri, adaugand 200 ml apa calduta si amestecand bine. Apoi, se... »


  • Salata de vinete cu maioneza


    Se coc vinetele pe o tava, se curata si se piseaza cu furculita apoi se pun intr-un bol. Se fierbe un ou dupa care galbenusul oului fiert si al celui crud se amesteca cu o lingurita de mustar pt a... »


  • Ciuperci cu maioneza


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,... »


  • Gogosari murati


    Se curata gogosarii, se taie in 4 si se pun intr-un vas; Se adauga sarea, otetul, zaharul, boabele de mustar si piper, se lasa de pe o zi pe alta, dupa care se aseaza frumos in borcane; Apa care... »


  • Castraveciori bulgaresti


    Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi feliati, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, telina, usturoi...; Se fierb... »


  • CIUPERCI CU MAIONEZA


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita,impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,apoi... »


  • Icre de fasole


    Fasolea se fierbe, dupa ce a fiert se scurge apasi cit este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita,... »


  • Cremvursti cu maioneza


    Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamaie, ca sa fie putin mai picanta se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu tarhon. Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cat sa-i cuprinda) si fara sa mai... »


  • Muschi de porc in sos de vin


    Se amesteca mustarul cu 1 lingura de cimbru,sare si piper dupa gust si se unge bine carnea,usor batuta in prealabil. Se incinge uleiul, se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti pana ce... »


  • mini sandwisuri


    salamul simplu se pune primul si in el se pune mustar.apoi urmeaza cascavalul la cara in interior se pune checiap.iar la sfarsit se pune salam cu piper si in el se pune tot mustar,apoi painea si... »


  • Oua Umplute


    Se fierb ouale in apa cu multa sare. Dupa ce s-au fiert si s-au racit se curata si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun separat albusurile de galbanusuri. Separat se amesteca pateul, margarina... »


  • salata de peste


    se taie tot ca pt salata ardei se taie fideluta pe lung ceapa taiata solzi rosile la fel ca ceapa se amestaca totu si se toarna sosu peste salata se lasa cam 30 de min si dupa accea se poate servi . »


  • clatite cu orez


    Orezul se acopera cu apa si se pune la fiert, adaugandu-se 1 lingurita sare si treptat apa. Dupa ce a fiert se adauga vegeta si se mai fierbe pana ce scade toata apa. Faina se amesteca cu 1... »


    clatite cu orez
  • Friptura de ied


    Pulpa se freaca cu mustar, se aseaza in tava, se adauga piper, sare, boia dulce, busuioc, foi de dafin, ulei, zahar. Se adauga vin si apa. Se lasa la cuptor 60'. »


  • salata de vinete


    se coc vinetele se curata se lasa la scurs bine bine,se toaca vinetele.taiem sunca presata si branza telemea marunt se amesteca cu vanata si cu maioneza cu sarea si mustarul »


  • Frigarui de 1 Mai!


    Traditia gratarului la iarba verde trebuie onorata si anul acesta, astfel ca Eva a pregatit pentru tine, cateva idei speciale, numai bune de folosit la petrecerea campeneasca. Toata lumea stie sa... »


    Frigarui de 1 Mai!
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda