Retete

  • Salata de paste cu rosii


    Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet. Taiati carnea de pui in bucati mai subtiri si rumeniti-o pe gratar. Condimentati cu sare si piper. Intre timp, taiati rosiile si branza feta... »


  • Salate de paste a la Maya


    Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei. Ardeii copti,decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei,spre sfarsit se adauha ustroiul tocat si se mai lasa putin pe... »


  • Salata de ardei copti, branza si masline


    Se taie bucatele ardeii copti, se amesteca cu branza taiata cubulete si restul ingredientelor (mai putin busuiocul care se presara pe deasupra) »


  • Branza cu rosii si masline la cuptor


    Se ia un vas termorezistent, se rupe branza bucatele (eu am avut telemea si cas de oaie), se pun rosiile, maslinele, ardeiul iute nu foarte iute tocat marunt, fulgii de rdei iute, oregano-ul uscat... »


  • Salata de vara cu mozzarella


    1. Se curata castravetii, ceapa, se spala impreuna cu rosiile, frunzele de busuioc si se toaca marunt (rosiile in patru, castravetii si ceapa cubulete) 2. Se taie mozzarella felii de 3-4 mm. 3. Se... »


  • Salata greceasca (I)


    Daca esti vegetariana sau pur si simplu preferi preparatele fara carne, aceasta reteta va fi pe placul tau. 1. Amesteca intr-un bol salata, ceapa, maslinele, ardeii, rosiile, castravetele si... »


  • Salata de ton si ciuperci


    Se fierb ciupercile in apa cu sare cam 15 min. se scurg si se pun intr-o salatiera. Se prepara o marinata din sucul de la o lamaie, o jumatate de pahar de ulei de masline, piper, se toarna peste... »


  • Salata de ton cu ansoa


    Se taie salata potrivita, se aseaza ca un pat, rosiile si castraveti se taie cubulete si se pune peste ele, ridichiile se taie fideluta si se aseaza de jur in prejur precum si tonul si ansoa. »


  • Salata de fasole verde cu usturoi, boia si verdeata


    Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera... »


  • Carpaccio de caracatita


    Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se adauga caracatita si se lasa la fiert circa 30-40 de minute pana cand devine frageda.... »


  • Focaccia


    Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna la mijlocul fainii intr-un castron. Lasi 5 minute si apoi faci coca (cu restul de apa calduta) aducand faina dinspre... »


  • Piept de pui umplut


    Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasii subtiri. Cascavalul si kaizerul se taie tot... »


  • Rulouri cu peste - Aperitive


    Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de boia. Adauga... »


  • Carnaciori in aluat - Aperitive


    Se scoate aluatul frantuzesc de la rece si se lasa cateva minute la temperatura camerei sa se incalzeasca. separat, se pregatesc carnaciorii de bere. Se inteapa cu o scobitoare ca sa se patrunda... »


  • Chiftelute din ciuperci cu sos de vin - Culinar.ro


    Chifla se inmoaie in apa calduta. Curatim legumele si le taiem astfel: ceapa in cubulete mici, prazul si morcovii in rondele, ciupercile in felii subtiri, iar patrunjelul marunt. Adaugam chifla... »


  • Batoane cu usturoi - Culinar.ro


    Parmezanul ras se amesteca cu untul la temperatura camerei, se adauga maioneza, usturoiul, patrunjelul tocat, oregano si sarea. Din aceasta compozitie ies cate 2-3 batoane pentru fiecare persoana,... »


  • Cuburi marmorate de rosii si ricotta - Culinar.ro


    Cuptorul se incalzeste la 180°C. Se pune uleiul intr-o craticioara, se amesteca sosul de rosii cu catelul de usturoi tocat marunt si busuiocul,se potriveste de sare si piper si se lasa la foc... »


  • Rulade apritiv - Culinar.ro


    Se elimina coaja painii si feliile de paine se taie intr-o forma cat se poate de patrata. Se aplatizeaza cu un sucitor. Se ung foarte subtire cu unt. Se aseaza sunca pe ele, apoi castravetii taiati... »


  • Chiftele din carne de curcan - Culinar.ro


    Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul... »


  • Vinete malteze - Culinar.ro


    Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper. Se pune capac, se calesc incet... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda