Retete

  • Chiftelute - Culinar.ro


    Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de bacon fixate cu scobitoarea. Chiftelutele... »


  • Rondele cu cartofi - Culinar.ro


    Taiem cartofii in bucati mai mari si ii fierbem in apa cu sare si piper impreuna cu uleiul, frunzele de patrunjel si oregano-ul pana devin moi. Pisam cartofii si ii lasam putin la racit, adaugam... »


  • Tort de carne - Culinar.ro


    Aluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar galbenusurile de ou le amestecam cu sare si smantana. In faina cu margarina punem dospitura, apoi... »


  • Vinete cu piept de pui - Culinar.ro


    Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se... »


  • Ardei umpluti cu branza de oaie - Culinar.ro


    Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete. Incalzim jumatate din... »


  • Clatite cu cascaval - Culinar.ro


    Pentru sosul alb, se prajeste putin faina cu untul, se stinge cu si se amesteca continuu ( cu telul) sa nu faca cocoloase, pana se leaga. Se raceste. I Se da gust cu sare, piper, nucsoara. Se taie... »


  • Tarta cu ardei, sunca si branza - Culinar.ro


    Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra... »


  • Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu - Culinar.ro


    Se grileaza ardeii pe grill sau in cuptor care are grill/sau pe o tava in cuptor Sunt gata atunci cand pielitza incepe sa se desprinda. Se curata de pielitza si se indeparteaza samburii. Ardeii se... »


  • Cartofi magici - Culinar.ro


    condiment: Se amesteca paprika , oregano, malai, piper. Cartofii se pun intr-o tava, dar inainte se dau prin condimentul de mai sus . Se pune putin ulei, adica pana se unge tava si putin... »


  • Chifle umplute - Culinar.ro


    Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata... »


  • Aperitiv cu avocado - Culinar.ro


    Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc. Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine copt ca se se poata taia cu usurinta. Apoi,... »


  • O altfel de omleta, cu foi yufka - Culinar.ro


    Yufkaua se rupe bucatele, daca nu aveti puteti inlocui cu o lipie libaneza. Peste ea se pune branza, cascavalul, patrunjelul spalat si tocat marunt, salamul sau sunca (taiat mic) si condimentele.... »


  • Muschiulet cu fructe - Culinar.ro


    Cu cateva ore inainte de preparare, se unge muschiuletul cu putin ulei de masline, se sareaza si condimenteaza si se da la frigider(ideal ar fi de seara pana a doua zi). Muschiuletul condimentat se... »


  • Copane de pui in crusta de cartofi - Culinar.ro


    Amestecati la un loc cartofii piure, cartofii rasi, oul si cimbrul...data viitoare nu mai pun cimbru, ca nu prea mi-a placut...a avut o aroma prea puternica... Asezonati cu sare si piper: Dati... »


  • Pizza Margherita - Culinar.ro


    Pizza Margherita si-a capatat numele la sfarsitul cesolului al 19-lea dupa numele reginei Margareta de Savoya, care in timpul unei vizite la Napoli a fost servita cu o pizza ale carei culori erau... »


  • Chiftelute pe pat de aluat - Culinar.ro


    Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10... »


  • Salata de linte rosie - Culinar.ro


    Lintea se fierbe cu apa putina cu sare sau vegeta. Cind s-a facut ca o pasta, se ia de pe foc si incepe sa se frece cu ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. »


  • Tzatziki - Culinar.ro


    Se pune iaurtul la scurs intr-un tifon au strecuratoare timp de jumatate de ora. Intre timp taiem castravetii cubulete,curatam usturoiul si facem mujdei (fara otet). Dupa ce s-a scurs iaurtul il... »


  • Sos pentru carne la gratar - Culinar.ro


    Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este potrivita pentru a marina carnea inainte de... »


  • Sos alb pt spaghete (tagliatele in special) - Culinar.ro


    Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi se adauga pe rand: 2 batoane branza topita, 400... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda