Retete

  • Sos Gravy - Culinar.ro


    Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa, condimentele si ierburile, pana ajung la punctul de fierbere, nu lasati sa... »


  • Ketchup - Culinar.ro


    Se stoarce sucul de la rosii. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare. Cand a devenit transparenta se adauga apa rece. Am pus in robot ceapa impreuna cu ardeii copti si le-am... »


  • Sos cu legume pentru friptura - Culinar.ro


    Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete. Rosiile din bulion se curata de pielita si se maruntesc. Daca este vara, e de... »


  • Sos Marinara - Culinar.ro


    Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp de o ora, la foc mic, amestecandu-se din cand in... »


  • Sos de mozarella - Culinar.ro


    Se pun intr-o tigaie untul,brinza mozarella si se topesc pina devine ca o pasta,apoi se pune smintina dulce,delicatul , piper alb,oregano si se da intr-un clocot pina ce se formeaza o crema mai... »


  • Sos de pui cu oregano - Culinar.ro


    Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min. Se pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat felii, rosiile decojite si tocate marunt, sarea si... »


  • Sos de spaghete condimentat - Culinar.ro


    Se pune uleiul de masline intr-o cratita si se incinge. Cind este incins bine, se pun cateii de usturoi, pisati in prealabil, in uleiul incins si se lasa sa se "aureasca" un pic uleiul. In acest... »


  • Tartina „PIZZA” - Culinar.ro


    Se folosesc doua felii de piine mari la care se indeparteaza coaja. Feliile puse pe o farfurie plata, se ung cu ketchup, se presara bucatele de brinza topita sau cascaval, feliile de salam, rosiile... »


  • Ardei murati umpluti cu varza - Culinar.ro


    Cantitatile le fac totdeauna dupa ochi. Ca si condimente de amestecat cu varza este cimbru si un strop de amestec de frunze uscate de oregano si busuioc, mai puneam bucati de tulpini de marar, din... »


  • Vinete ca acritura la borcan - Culinar.ro


    Se curata vinetele de coaja, se taie felii (nu prea subtiri), iar apoi feliile se taie fasii. Intr-un castron mare se pune un strat de vinete taiate fasii, se acopera cu un pic de sare, apoi un alt... »


  • Pizza cu de toate - Culinar.ro


    Aluatul se pregateste primul pentru ca trebuie lasat la dospit pana pregatim compozitia si sosul. Cuptorul trebuie incins, aluatul de pizza se introduce in cuptorul preincalzit, la circa 220... »


  • Foccacia cu vinete si mozzarella - Culinar.ro


    Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat programul corespunzator. Vinetele se spala, se inderarteaza coditele, se curata, se... »


  • Paine cu usturoi in ghiveci - Culinar.ro


    Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe interior cat si pe exterior si le coacem la foc mic si le racim. Repetam.... »


  • Placinte cu carne de porc cu legume - Culinar.ro


    Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte). Pentru tocana prajim baconul taiat marunt,... »


  • Pizza cu costrei si tuchini - Culinar.ro


    Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat si intaritorul alimentar si coacem in cuptorul... »


  • Rasucite cu branza si oregano - Culinar.ro


    Se amesteca drojdia cu 2 lingurite zahar si 50 ml lapte caldut. Se lasa sa creasca maiaua 10 minute. Restul de lapte se amesteca cu restul de zahar si sarea. Peste faina se adauga maiaua si restul... »


  • Roza cu oregano si parmezan - Culinar.ro


    Prepararea aluatului cu oregano si pamezan dureaza aproximativ o ora. Drojdia se dilueaza intr-un bol cu lapre caldut, dupa care se adauga untul. Punem apoi sare, 40 g parmezan, 2 linguri de... »


  • Placinta cu ciuperci si branza - Culinar.ro


    Se framanta un aluat elastic din faina cernuta,un praf de sare,untul topit,si apa rece care se baga in frigider.Ceapa curatata si taiata marunt se caleste impreuna cu ciupercile curatate si spalate... »


  • Cornuri cu cascaval - Culinar.ro


    Ptr. maia, mai este necesar un pahar de apa calda, vreo 2 linguri de faina si o lingurita rasa de zahar. Se amesteca drojdia cu zaharul (o lingurita rasa) pana se lichefiaza. Se adauga cele 2... »


  • Crema de branza (recomandat) - Culinar.ro


    -Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca o crema. Se adauga sarea cat doriti. Pofta buna! »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda