DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Friptura de vita la tava


    Se pune la fiert bucata de carne, cu sare, piper, o foaie de dafin, citeva boabe de piper si de enibahar. Se fierbe pentru aproximativ 45 de minute (astfel incit sa nu se fiarba complet). Intr-o... »


  • Friptura inabusita condimentata


    Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se adauga bucatile de carne, peste care se toarna... »


  • Friptura de miel impanat


    Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea,... »


  • Piept de pui in stil Italian


    Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se... »


  • Ananas cu pui


    Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa apoi cateva minute la scurs si se introduce puiul pe la partea tartitei... »


  • Pui la tava


    Se curata puii , se spala si se sareaza . Se dau la cuptor (190 grade) si se ung din cand in cand cu unt. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, se lasa sa se rumeneasca frumos pe deasupra. Se... »


  • Biftec pe piatra


    Se pune usturoiul taiat marunt, sarea piperul si dafinul peste filetele de carne si se lasa aprox. o ora ca sa-si ia gust. O jumatate de ora inainte de servirea mesei, se pun pietrele in cuptor la 220 »


  • Piept de pui cu gorgonzola


    Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe ambele parti. Separat se face sosul din... »


  • Lamb chops (cotlete de miel)


    Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intrun bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chilli flakes, oregano, coaja si sucul de lamaie,... »


    Lamb chops (cotlete de miel)
  • Friptura cu crusta de verdeata


    Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun ierburile aromatice, cam cate o lingurita din fiecare, pe carne. Se pune... »


  • Friptura spaniola de duminica


    Se unge o tava cu ulei de masline. Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava. Cartofii si ceapa si curata si se taie in bucati mari, se pun pe tava. Rosiile se taie in 2 daca-s... »


  • Miel în crustă de feta


    Preparam mielul: Se pun coastele într-un recipient nemetalic şi se amestecă cu cimbrul, uleiul, coaja de lămâie, usturoiul şi jumătate din cantitatea de oregano. Se freacă carnea de miel cu... »


  • Kebab de miel


    Se încinge uscat o tigaie de teflon si se aşază mirodeniile uscate şi se saltă în tigaie până încep să elibereze aroma. Se macină pentru a obţine o pudră fină. Se aşază mirodeniile... »


  • Miel la gratar


    Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat. Presarati peste... »


  • Pastrav pane


    Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat. Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de... »


    Pastrav pane
  • Sardine cu oregano


    Taie capul sardinelor incepand cu partea din spate, in asa fel incat sa scoti si maruntaiele. Spala-le si curata-le bine. Deschide-le ca pe o carte, scoate-le coloana vertebrala, taie-le coada cu o... »


  • Cod la cuptor cu patrunjel, oregano, chili si lamaie verde


    Spalati bucatile de cod in apa rece si uscati-le cu un servet de hartie. Cu mana, frecati-le cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse usor. Puneti intr-un vas oregano, patrunjelul si ardeiul... »


  • Barbun cu oregano, lamaie si piure de masline negre


    Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati o lingurita de sare si cantitatea de oregano.... »


  • Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi


    Pestele il poti pregati cu o zi inainte. Il curat de solzi, intestine si urechi apoi il spal sub jet de apa rece dar nu foarte mult. Il sterg cu un prosop curat de bucatarie dupa care il... »


    Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
  • Pangasius cu sos de tomate


    Fileul de pangasius se lasa la decongelat, se scurge bine, se tamponeaza foarte bine cu hartie pentru absorbtia apei, i se pune sare si piper dupa gust, se da prin faina simpla si se pune la prajit... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda