Retete

  • Cotlet de rechin la gratar


    Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco... »


    Cotlet de rechin la gratar
  • Vinete cu ton si mozzarella


    Vinetele curatate se feliaza, apoi se coc pe gratar. Intr-un vas termorezistent se aseaza un strat de vinete, care se stropesc cu putin ulei de masline, apoi ton maruntit (scurs de ulei), felii de... »


    Vinete cu ton si mozzarella
  • Rulouri din Cega


    Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata. Se taie ceapa marunt si se caleste putin in... »


    Rulouri din Cega
  • Calmar marinat si salata de fructe de mare


    Taiem calmarul in inele de jumatate de cm, iar anunchiul de tentacule in jumatate. Se curata crevetii, se lasa doar coditele. Se asaza 50 ml de apa intr-o tigaie medie, se adauga uleiul, otetul,... »


  • Plachie din salau


    Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita. In uleiul in... »


    Plachie din salau
  • Pizza cu ton


    Se intinde aluatul de pizza in tava si se acopera cu sos de rosii peste care se presara ierburile aromate, se adauga ceapa tocata si putin calita si tonul bine scurs. Pe suprafata pizzei se adauga... »


  • Lasagna cu branza de oaie


    Foile de lasagna se pregatesc dupa instructiunile de pe ambalaj, iar branza de oaie se marunteste. Daca folosim condimente verzi, le spalam si le taiem marunt. Cascavalul mozzarella se taie in... »


  • Paste gratinate


    Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se potriveste gustul cu usturoi, piper, busuioc,... »


  • Spaghete bologneze


    Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii si zaharul, asezonam cu usturoiul pisat piperul... »


  • Pizza cu usturoi


    Pune rosiile in apa fierbinte, iar dupa o jumatate de minut scoate-le si decojeste-le. Taie rosiile decojite in doua. Scoate-le miezul cu o lingura intr-un vas si taie-le rondele, dupa care... »


  • Spaghete cu frigarui de pui


    Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori. Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili. Minifrigaruile se pun in sos si se lasa peste... »


  • Linguine puttanesca


    Fierbeti linguinele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, prajiti usturoiul, ardeii iuti rosii, tocate marunt in prealabil dar si oregano in putin ulei de masline,... »


  • Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi


    Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele... »


  • Pizza cu ton si ciuperci


    Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o pentru cateva minute la cald. Puneti apa intr-un bol si adaugati 250 gr... »


  • Pizza cu ton


    Se unge o tava cu ulei. Se aseaza aluatul uniform. Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul scurs de ulei, porumbul deasemeni scurs de... »


  • Pizza taraneasca


    Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si incepem sa framantam pana obtinem un aluat... »


    Pizza taraneasca
  • Pizza cu carne de pasare Bucegi


    Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar... »


  • Pizza din franzela


    Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici... »


    Pizza din franzela
  • Pizza cu blat de franzela


    Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de... »


    Pizza cu blat de franzela
  • Pizza cu sunca, ciuperci si carnaciori


    Mozzarela se rade pe razatoarea mare, ciupercile se curata si feliaza, carnaciorii se taie feliute subtiri pe diagonala, sunca se feliaza si se taie julien. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda