DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Clatite cu dulceata


    Intr-un castron mare se pun galbenusurile, uleiul, romul, sarea, 50 ml lapte, coaja delamiie (optional) si se bat cu lingura ca sa se amestece; se adauga apoi faina, se amesteca bine si se... »


  • Snitel de caprioara


    Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe... »


  • Supa crema de legume


    Legumele, spalate, curatate si taiate bucati se fierb foarte bine. Dupa ce au fiert, se strecoara apa iar zarzavatul se paseaza de cateva ori printr-o sita deasa. Piureul obtinut din zarzavat se... »


  • Aperitiv cu oua smantana si cascaval


    Se fierbe apa, margarina , sarea, se ia de pe foc si se adauga faina si ouale pe rind, amestecand continuu, se intinde pe o foaie de copt in tava si se da la copt. Dupa copt se aseaza pe un servet... »


  • Aperitiv cu Sunculita si Cascaval


    Se da cascavalul pe razatoare, se taie sunca cubulete. Se freaca galbenusurile cu furculita, se adauga faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma.  Se... »


  • Bilute de carne picante


    Preparare bilute: Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea tocata, oul intreg, ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin (2 prafuri de rozmarin uscat si tocat). Se sareaza , pipereaza... »


  • Bors de vita


    Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Supa cu galuste


    Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierbe cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (carne de vitel, frageda, nu carne de vita care necesita fierbere multa) -se... »


  • Cotlet in vin alb


    Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece... »


  • Friptura de porc la tava cu varza calita


    Se spala carnea, se scurge si se pune intr-o tava, cu ulei, supa si sare. Spre sfirsitul inabusirii se adauga condimentele si se stropeste carnea cu vin. Cind carnea este bine patrunsa se scoate,... »


  • Ardei umpluti cu carne


    Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata... »


  • Creier pane


    Creierul se spala si se curata de pielite. Se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa si se lasa la racit. Se codimenteaza cu sare, piper macinat. Se da prin faina, ou si cine doreste... »


  • Sarmale in foi de varza


    Se alege carne mai grasa de porc (pulpa, costita, ceafa) si se trece o data prin masina de tocat. Alta varianta este sa se toace atat carne de porc cat si carne de vita, in cantitati egale. Carnea... »


  • Budinca de orez cu mere


    Orezul se curata de corpuri straine, se spala, se scurge de apa si se fierbe in lapte. Cind este aproape fiert orezul, se adauga 150 g zahar si sare. La sfirsit se adauga zaharul vanilat;... »


  • Crema de zahar ars


    125 g de zahar se caramelizeaza la foc mic intr-un vas pentru cuptor de 2 l. Se lasa vasul la racit. Intre timp se amesteca 5 linguri de zahar cu 5 oua intregi, zaharul vanilinat iar apoi cu... »


  • Budinca de ciocolata


    Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecind mereu, cu o lingura de lemn. Se ia compozitia de pe foc dupa ce s-au topit ingredientele si se lasa sa se... »


  • Budinca diplomat


    Se unge cu unt o forma de budinca, se acopera fundul cu hirtie pergament si se umple cu cozonacul taiat in cuburi mici si cu stafide. Intr-un castron, se amesteca ouale, laptele, zaharul, romul si... »


  • Budinca de malai


    Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si brinza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul... »


  • Spaghete carbonara


    Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa,sare si o lingura de ulei.Intre timp ouale se bat bine,se adauga usturoiul pisat apoi branza topita,smantana si mararul si se amesteca bine.Dupa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda