Retete

  • Rulada trenulet de lamaie


    Blat: Incalziti cuptorul la 200 grade. Bateti albusurile spuma cu sare. Frecati galbenusurile cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana veti obtine o crema. Incorporati putin cate putin faina si... »


    Rulada trenulet de lamaie
  • Placinta cu mere


    Foaie de placinta: - toate ingredientele de mai sus se pun la gramada intr-un castron, faina puneti pt. inceput cam 400 gr. - amestecati bine cu lingura de lemn, apoi va folositi de maini ca sa... »


    Placinta cu mere
  • Tarta cu caise si bezea


    Preincalzim cuptorul la 190 grade C. Caisele le oparim putin , le desfacem in doua si le decojim. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o crema . Adaugam uleiul in fir subtire ca si la maioneza... »


    Tarta cu caise si bezea
  • Tarta cu caise si crema de martipan


    Pentru a pregati blatul tartei, frecati intr-un vas untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati faina amestecata cu un varf de cutit de praf de copt si amestecati bine pana obtineti o compozitie de... »


    Tarta cu caise si crema de martipan
  • Prajitura cu branza dulce si cacao


    Blat: Intr-un bol, destul de incapator, ouale se freaca cu zaharul. Se adauga apoi cele 10 linguri de ulei si praful de sare. Dupa ce uleiul a fost incorporat, se adauga laptele rece, praful de... »


    Prajitura cu branza dulce si cacao
  • Prajitura cu fructe de padure si bezea


    Ouale se separa, iar galbenusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar, 6 linguri. Se adauga apoi untul la temperatura camerei ( eu l-am pus bucatoaie, nu l-am mai maruntit). Se... »


    Prajitura cu fructe de padure si bezea
  • Zuppette


    Pandispanul: Batem ouale intregi cu zaharul cam 20 de minute(mixer sau robot)pana ce isi tripleaza volumul. Cernem faina si o adaugam treptat peste crema de oua amestecand mereu de sus in jos (mare... »


    Zuppette
  • Prajitura cu prune rasturnata


    Forma pentru copt se "imbraca" de jur imprejur cu hartie de aluminiu. Forma rezultata se adauga in interiorul formei pentru copt. Se unge bine cu unt sau margarina UNIREA Prunele se spala, se... »


    Prajitura cu prune rasturnata
  • Prajitura cu fructe (prune)


    Tava mare de la aragaz se unge cu ambalajul de la unt/ margarina UNIREA si se tapeteaza cu faina. Ingredientele pregatite: prunele taiate si nuca prajita (eu am pus mai multa si bine-am facut). Se... »


    Prajitura cu fructe (prune)
  • Mini amandine


    1. Blatul Intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le mixati bine pana "se -ntepenesc" in castron. Dupa care adaugati zaharul, apa si galbenusurile frecate cu uleiul, incepeti sa... »


    Mini amandine
  • Tarta cu pere


    1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie. 4. In aceste amestec se adauga faina. 5.... »


  • Prajitura regala cu branza


    Faceti un aluat din toate ingredientele. Lucrati untul cu ouale si zaharul si adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt Adaugati apoi laptele. Veti obtine un aluat care se va imparti... »


    Prajitura regala cu branza
  • Prăjitură cu cremă de biscuiţi


    Daca doroti puteti să însiropati puţin blatul. Din toate ingredientele se obţine o cremă, care se pune peste blat, se nivelează, iar deasupra am turnat o glazura la rece. E de preferat o... »


    Prăjitură cu cremă de biscuiţi
  • Prăjitură cu cremă de nucă


    Zahărul cu laptele şi cacaoa se pun pe foc şi se fierb, apoi se amestecă şi nucile. Când crema e călduţă, se adaugă margarina UNIREA Blatul se taie în două, se însiropează... »


    Prăjitură cu cremă de nucă
  • Prajitura cu mar si iaurt de ananas


    1. Am mixat bine margarina UNIREA cu zaharul. 2. Am adaugat apoi cate un ou pe rand, mixand bine dupa fiecare. 3. Asa arata aluatul dupa cea m terminat de adaugat ouale. 4. Am inceput sa adaug... »


    Prajitura cu mar si iaurt de ananas
  • Brownies cu branza si glazura


    1. Brownies Untul si ciocolata se topesc la micro, apoi se pune ness-ul si brandy-ul (lapte in cazul meu). Ouale se bat spuma cu zaharul. Se amesteca cele doua compozitii,dupa care se pune faina... »


    Brownies cu branza si glazura
  • Flognarde aux poires (prajitura cu pere)


    Am topit 40 de grame de unt. Am adăugat 3 pere mari curăţate, tăiate in sferturi şi apoi feliuţe dar se pot tăia bucăţele sau cum vreţi voi şi 2 linguri pline de zahăr, am amestecat la... »


    Flognarde aux poires (prajitura cu pere)
  • Prajitura Amanda


    Se incepe cu prepararea ganache-ului, punand ingredientele specificate pe foc mic. Se amesteca continuu pana ce ciocolata se topeste complet in smantana ce fierbe. Se lasa sa se raceasca complet,... »


    Prajitura Amanda
  • Prajitura Bounty Bars


    Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat faina+ cacao+ praf de copt, toate impreuna si cernute prin sita. Am intins bine compozitia in tava... »


    Prajitura Bounty Bars
  • Tarta Amaretto


    Untul moale cu zaharul se amesteca pana devine crema. Punem cate un ou pe rand. Amaretti macinati si faina amestecata cu praful de copt. Eu am pus si o lingura de rom in aluat, dar cred ca am facut... »


    Tarta Amaretto
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda