DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura simpla si rapida cu visine (pentru diabetici)


    Prajitura este recomandata si pentru diabetici: Se da drumul la cuptor la 170 grade. Se scot fructele la scurs intr-o sita. Se pun in castronul robotului de bucatarie: ouale intregi, fructoza,... »


    Prajitura simpla si rapida cu visine (pentru diabetici)
  • Prajitura cu smochine si glazura de ciocolata


    Am topit untul si am adaugat zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare. Se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi se adauga pe rand ouale si se mixeaza pana se omogenizeaza bine. Am pus faina,... »


    Prajitura cu smochine si glazura de ciocolata
  • Amandine cu crema de ciocolata


    Cand te hataresti sa faci amandine mai intai te apuci de facut crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara se pune ciocolata rupta bucatele (eu am folosit ciocolata... »


  • Prajitura OPERA, migdale, cioco, cafea


    1. Am facut un merengue din albusuri si 1/2 din cantitatea de zahar; ouale intregi le-am batut cu restul de zahar pana au devenit o crema deschisa la culoare si si-au dublat volumul. Peste ele am... »


    Prajitura OPERA, migdale, cioco, cafea
  • Paves de Bruxelles (prajitura blegiana)


    Tinem untul putin la caldura sau intr-o cratita pe abur ca sa se incalzeasca putin si sa putem prepara crema. Untul nu trebuie sa fie topit ci doar suficient de moale ca sa se poata bata cu o... »


    Paves de Bruxelles (prajitura blegiana)
  • Prajiturica Suflet Meros


    Radem merele si le punem la calit impreuna cu zaharul si putina scortisoara, cand sunt gata le lasam la racorit. Mixam untul cu zaharul pana la consistenta cremoasa.Adaugam ouale. Coaja si zeama de... »


    Prajiturica Suflet Meros
  • Prajitura Alba ca Zapada


    1-se pun ouale cu zaharul intr-un vas; 2-se mixeaza apoi se aduga cate o lingura de ulei,mixand bine dupa fiecare; 3-se adauga apoi cele 12 linguri de lapte; 4-bicarbonatul stins se amesteca;... »


     Prajitura Alba ca Zapada
  • Prajitura cu mere, rapida si pufoasa


    Am uns tava cu margarina UNIREA (cam 100 g), apoi am ras mere, direct in tava, asa, cu coaja cu tot, pana a ajuns la jumatatea inaltimii tavii. Deasupra am pus cam 100 g zahar (dupa cat de dulce... »


     Prajitura cu mere, rapida si pufoasa
  • Rulada in culori


    Blatul: Se bat albusurile cu jumatate din zahar. Separat se bat galbenusurile cu zaharul ramas si se dauga pe rand uleiul, faina amestecata cu praf de copt, apoi se incorporeaza albusul amestecand... »


    Rulada in culori
  • Mini diplomat cu fructe


    Laptele, zaharul,ouale, si cele doua prafuri de budinca se amesteca si se pun la fiert pe baie de aburi , amestecand continuu pana cand se ingroasa ca o budinca. Se ia de pe aburi si se lasa la... »


  • Prajitura cu mac


    1. Untul se topeste atita cit sa fie caldut. In laptele caldut se pune o lingurita de zahar si se dizolva drojdia. Intrun castron se pune faina in mijloc se pune zaharul, oul, untul topit, un pic... »


    Prajitura cu mac
  • O alta prajitura cu mere - de post


    Eu nu am calit merele, le-am scurs doar de zeama - primul aluat se imparte in doua- pentru a se lucra mai usor; - se intinde in foaie subtire si se unge cu o parte din amestecul b )- adica... »


    O alta prajitura cu mere - de post
  • Prajitura mea cu mere si bezea


    1. Se spala si se curata cca 2 kg de mere, de preferinta soiul Ionatan. Se rad pe razatoarea mare.si se calesc impreuna cu zahar, dupa gust, pana scade apa din ele.Cand sunt gata, se adauga... »


    Prajitura mea cu mere si bezea
  • Prajitura Maya cu mere si crema de brinza


    Pandispanul Galbenusurile si zaharul se freaca pe baie de aburi, pina se ingroase. Se adauga vanilia si se ia crema de pe foc. In ea se incorporeaza faina si apoi si albusurile batute spuma tare,... »


  • Prajiturica la cafea sau ceai


    1. Incalziti cuptorul la 350F /180 C. Pregatiti o tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau pregatita cu hartie de copt. 2. Intr-un vas amestecati spuma, zaharul si untul, adaugati ouale unul cate... »


    Prajiturica la cafea sau ceai
  • Rulada cu frisca si ciocolata


    Se face un blat din :4 oua,4 linguri zahar,4 linguri faina,un praf de zahar vanilat. Se coace si la scoaterea din cuptor cu ajutorul hartiei de copt i se da forma de relada. Se sa lasa la racit.... »


    Rulada cu frisca si ciocolata
  • Tarta cu mere


    Intindeti aluatul cat mai subtire cu ajutorul facaletului.Taiati doua cercuri. Curatati merele de coaja (cate un mar de cerc). Curatati merele de samburi si taiati-le felii ca in imaginile de mai... »


    Tarta cu mere
  • Foietaj cu capsuni si mascarpone


    Mascarponele se amesteca cu zaharul, laptele si vanilia si se bate bine, sa nu ramana cocoloase. Foile de placinta se taie pe lungime in doua, se ung cu unt si se pun intr-o forma cu dimensiunile... »


    Foietaj cu capsuni si mascarpone
  • Clafoutis cu pere (desert)


    1. Se curata perele, se taie sferturi, se golesc de samburi si casutele lor, apoi perele se taie felii si se stropesc cu suc de lamaie. Cuptorul se incinge la 175 grade C. Se unge cu unt o forma de... »


    Clafoutis cu pere (desert)
  • Prajitura cu branza si vanilie


    ALUATUL 1. Amestecati intr-un castron de marime potrivita, faina cu praful de copt, cacao, zaharul tos si cel vanilinat. Facem o adancitura, adaugam oul si untul taiat cubulete. Framantati rapid... »


    Prajitura cu branza si vanilie
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda