Retete

  • Prajitura cu pere


    1. Am pus toate ingredientele pentru aluat in vasul de la robot si l-am lasat sa-si faca treaba(robotul). Aluatul a iesit foarte fin si usor de lucrat. 2. Budinca se prepara cu zeama din compot in... »


    Prajitura cu pere
  • Negrese apetisante


    1. Se topeste ciocolata rupta in bucati mici impreuna cu untul, intr-un vas pe bain marie. 2. Se da la o parte sa se racoreasca si intre timp, se bat ouale cu zaharul alb & brun pana spumeaza, apoi... »


    Negrese apetisante
  • Prajitura cu mere si sirop de scortisoara


    1. Taiati coaja feliilor de toast. Prajiti-le usor, de preferat in prajitor. 2. Tapetati forma cu hartie. Puneti feliile mai intai pe peretii tavii, apoi pe fundul ei. 3. Curatati merele de coaja,... »


    Prajitura cu mere si sirop de scortisoara
  • Rulada cu gem


    Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la... »


    Rulada cu gem
  • Prajitura cu branza de vaci


    1. Inainte sa ne apucam sa facem aluatul punem la inmuiat stafidele si caisele. Peste ele stoarcem o portocala si adaugam esenta de rom. Le lasam cam jumatate de ora. 2. Se bat ouale spuma, apoi... »


    Prajitura cu branza de vaci
  • Prajitura cu ananas,aluat pufos


    1, Intr-un castron batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit. 2. Le amestecam un pic, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si obtinem un aluat mai dens pe... »


    Prajitura cu ananas,aluat pufos
  • Tarta cu branza


    Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine. Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba cocoloase, se adauga albusurile si mai apoi si... »


    Tarta cu branza
  • Fantezie cu dovleac


    1. Daţi prin răzătoare o bucată de dovleac, astfel încât să aveţi cam patru linguri pline cu pulpă de dovleac rasă. Mărunţiţi nuca cu blenderul sau daţi-o prin maşina de tocat. 2.... »


    Fantezie cu dovleac
  • Amandina


    Pentru BLAT: 1. Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma cu zaharul(ori cu telul, ori cu mixerul).Eu am mai pus inca 2 albusuri, le aveam prin frigider si am zis sa iasa blatul mai... »


    Amandina
  • Tarta cu pere


    Spargem ouale si le punem intr-un castron. Adaugam zaharul. Amestecam bine pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou. Amestecam praful de copt cu faina si o turnam in... »


    Tarta cu pere
  • Prajiturele in zapada


    Se incalzeste laptele astfel incat sa fie calduţ. in acest timp se adauga făina, ouăle, cacaoa, zahărul vanilat, praful de copt iar apoi laptele. Se framanta pana cand nu se mai lipeşte de... »


    Prajiturele in zapada
  • Cremsnit


    In mixer se pun albusurile, se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare si lucioasa, se adauga pe rand galbenusurile si apoi amidonul. Laptele se pune la fiert cu vanilie si cand fierbe se adauga... »


    Cremsnit
  • Prajitura Victoria, cu nuca


    Blatul 1: -batem albusurile de la cele 8 oua, apoi adaugam zaharul, galbenusurile,nuca macinata, cocosul,faina. -punem ompozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt -bagam compozitia la copt... »


    Prajitura Victoria, cu nuca
  • Prajitura Cehoslovaca


    Blat: 5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se coace cam 20 de min la foc potrivit. Crema: Se... »


  • Negresa cu nuci


    Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia. Adaugam bucatelele de unt si amestecam bine. Adaugam si ciocolata topita in suvita... »


    Negresa cu nuci
  • Prajitura cu mac


    Se bat ouale impreuna cu zaharul 10 minute la viteza mare. Amestecam usor cu o paleta restul de ingrediente. Punem compozitia intr-o tava cu pereti detasabili, 26 cm diametru, punem la cuptorul... »


    Prajitura cu mac
  • Prajitura cu mere si cacao


    4 galbenusuri se freaca cu 150 gr unt, 150 gr zahar, 6 linguri lapte, 150 gr. Faina+praf copt ca sa iasa un aluat mai moale care se intinde in tava unsa si tapetata cu faina. Merele se calesc cu... »


    Prajitura cu mere si cacao
  • Prajiturica frageda cu mere si nuci


    Lingura cu faina am umplut-o nici rasa, nici cu varf. Intr-un castron se pun albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Mixam bine pana rezulta o spuma tare. Apoi se adauga smantana si... »


    Prajiturica frageda cu mere si nuci
  • Cremes frantuzesc


    Se amesteca toate ingredietele si din aluatul rezultat se coc 3 foi pe dosul tavii. CREMA: Se amesteca foarte bine 300 gr lapte cu 5 lg faina pana cand dispar cocoloasele. Se adauga 3 galbenusuri... »


  • Prajitura Bolero


    Blatul: Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, apoi nuca de cocos si faina si se amesteca. Se imparte compozitia in doua si se coc doua foi in tava tapetata cu hartie de copt (aprox 25... »


    Prajitura Bolero
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda