DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura negresa


    Se pune zaharul, cacao, apa intr-o cratita la foc mic. Se amesteca pana se dizolva zaharul, se adauga nessul (daca doriti). Stingem focul de sub cratita si adaugam margarina UNIREA taiata bucatele... »


    Prajitura negresa
  • Prajitura cu morcovi (carrot cake)


    Se amesteca zaharul cu ouale si uleiul, poi morcovul ras fin, stafidele si coaja de portocala. Faina se amesteca cu bicarbonatul, praful de copt, scortisoara si nucoara si se adauga peste... »


    Prajitura cu morcovi (carrot cake)
  • Negresa cu marmelada


    Intr-un castron, se freaca untul moale cu zaharul, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare, apoi romul, si la urma,faina, impreuna cu nuca macinata si cacaua neparat cernuta prin... »


  • Prajitura Rudy


    Toate ingredientele pentru aluat: faina, margarina UNIREA (topita), zaharul, galbenusul, praful de copt, cacaoa, se pun intr-un castron claie peste gramada si se incepe operatiunea de framantare (... »


    Prajitura Rudy
  • Rulada cu crema de ciocolata


    Se bat albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat, pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile zdrobite si amestecate cu uleiul. Se incorporeaza si... »


    Rulada cu crema de ciocolata
  • Prajitura Cocosa


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri, acestea din urma amestecandu-se, pe rand si treptat, cu zaharul si apoi cu uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca, dupa care se adauga... »


  • Prajitura Figaro


    Se freaca margarina UNIREA (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma. Cele 2 linguri de cacao se amesteca cu crema rezultata din margarina UNIREA si zahar, dupa aceea se adauga... »


    Prajitura Figaro
  • Prajitura cu mere si crema de vanilie


    Cca. 1,5 kg de mere se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste mere se mai pun cam 100 gr. unt taiat bucatele si se toarna zahar dupa gust. Se baga la cuptor la foc... »


  • Placinta cu mere si migdale


    Se amesteca zaharul vanilat cu margarina UNIREA se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt, otetul si apa cat este necesar ca aluatul sa fie consistent. Se framanta bine, pana cand este... »


  • Prajitura cu ciocolata si cirese confiate


    Turnam 360 ml apa fierbinte peste malai, amestecam bine, acoperim si lasam 30 minute. Intr-un bol frecam galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa si se deschid la culoare.... »


    Prajitura cu ciocolata si cirese confiate
  • Tarta cu nuca de cocos


    1. Oul intreg se bate putin cu zaharul, se adauga margarina UNIREA topita si racita, nuca de cocos si faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se framanta aluatul si se da la rece 20-30... »


    Tarta cu nuca de cocos
  • Prajitura Revani


    Ouale, zaharul, zaharul vaniliat si uleiul de masline se mixeaza bine impreuna, se adauga grisul si faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce totul s-a mixat bine se toarna intr-o forma... »


  • Prajitura cu lamaie


    Se pune la fiert laptele in care s-a dizolvat zaharul si faina. Se adauga coaja unei lamai (nu am ras-o, am lasat-o bucata mare, in asa fel incat sa o pot scoate ulterior). Se fierbe pana ce... »


  • Prajitura cu foi si crema


    Se bat bine ouale cu zaharul. Se adauga uleiul si amoniacul stins cu otet,apoi se adauga faina si se framanta pana obtinem un aluat de consistenta plastilinei Se imparte aluatul in patru si se... »


    Prajitura cu foi si crema
  • Rulada cu frisca si gem de caise


    Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi... »


    Rulada cu frisca si gem de caise
  • Rulada cu banane


    BLAT Se freaca galbenusele cu praful de copt. Separat se bat albusele cu zaharul pana s-au intarit si nu mai "picura " de pe paletele de la mixer. Se amesteca prima compozitie cu cea de-a doua si... »


    Rulada cu banane
  • Brownies cu alune


    Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, vanilie, ciocolata topita (pe baie de abur,si racita), se inglobeaza faina cu praful de copt si sarea. La final, se pun alunele(nuca). Tava... »


  • Prajitura patru anotimpuri


    Se bat bine albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul, galbenusurile zdrobite, lingurile de ulei, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt. Se tapeteaza o forma cu hartie, se... »


    Prajitura patru anotimpuri
  • Prajitura Fluturas de primavara


    Se freaca bine ouale cu zahar pana se dizolva,apoi se toarna in fir subtire uleiul,laptele,esenta, faina amestecata cu praful de copt si miezul de nuca macinat.Compozitia obtinuta se toarna intr-o... »


    Prajitura Fluturas de primavara
  • Chanteclair


    BLAT: Se bat albusurile spuma cu sarea si zaharul adaugat treptat. Se adauga apoi galbenusurile pe rand amestecand usor. Apoi faina, incorporata tot usor. Compozitia astfel formata se pune in tava... »


    Chanteclair
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda