Retete

  • Placinta fina cu mere


    Aluatul se lucreaza in castron. Untul se freaca spuma. Zaharul se freaca cu galbenusurile si albusul apoi se amesteca cu untul i faina. Eu am folosit zahar pudra. Dupa ce am amestecat toate... »


    Placinta fina cu mere
  • Prajitura cu morcov, Starbucks


    BLATUL Intr-un bol amestecam faina cu sarea, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, nuscoara si ienibaharul, dam la o part.e in alt bol frecam zaharul cu uleiul, adaugam ouale - amestecam la... »


    Prajitura cu morcov, Starbucks
  • Ecler


    ALUAT Se pune uleiul, apa si sarea la fiert, cind da in clocot(nu inainte si nici sa fiarba mult ca iar nu-i bine) se pune faina toata odata se amesteca pina se incorporeaza bine si se continua... »


    Ecler
  • Prajitura cu branza


    Spalam lamaia cu apa fierbinte, o stergem si radem coaja apoi stoarcem sucul. Se incinge cuptorul la 220 grade. Topim ciocolata pe bain-marie si separam ouale. Frecam pana ajunge ca o pasta untul... »


  • Prajitura cu branza si ciocolata


    Pentru blat: Se amesteca faina cu un praf de sare si se aseaza pe planseta, se face o gropita la mijloc. Se taie cuburi untul si se repartizeaza de jur imprejur. Framantam rapid un aluat si adaugam... »


  • Patratele insiropate


    Separam galbenusurile. albusurile se bat spuma, adaugam 2/3 cana zahar, se amesteca bine, galbenusurile. Cu o spatula/lingura de lemn incorporam amidonul, faina si 2 linguri de cacao. Turnam in... »


    Patratele insiropate
  • Cheesecake Brownie


    Cheesecake Brownie este desertul preferat al copiilor sin Statele Unite, insa foarte rapid a devenit un desert popular si la  noi, mai ales ca este foarte usor de facut. Inainte de a ne apuca... »


    Cheesecake Brownie
  • Prajitura cu ananas


    Am batus 2 albusuri spuma. Am frecat galbenusurile , zaharul cu un strop de esenta de vanilie, apoi am turnat cana de lapte + ulei. Am adaugat si faina. Apoi am amestecat incet si albusurile. Am... »


    Prajitura cu ananas
  • Tarte cu ciocolata si nuci Macadamia


    Incalzim cuptorul la 170°C. Intindem aluatul pentru prajituri pana ajunge de grosimea unei monede si se decupeaza 4 forme de tarta (aprox. 10x3 cm). Se inlatura excesul de aluat cu ajutorul unui... »


  • Prajitura cu ciocolata alba


    Incalzim cuptorul la 140°C. Se unge o forma de prajitura adanca de 23cm si se tapeteaza cu hartie pentru copt. Se pun intr-o cratita margarina UNIREA ciocolata alba si esenta de vanilie si se... »


  • Prajitura de Paste


    Amestecati pe foc mic mierea, untul si zaharul, pana cand acesta din urma se dizolva. Se lasa la racit intr-un castron. Adaugati pe rand ouale, zaharul vanilat, cuisoarele si scortisoara.... »


  • Regina Primaverii


    1.Se bat albusurile de ou cu un praf de sare apoi se adauga zaharul turnat ploaie,galbenusurile zdrobite si amestecate cu uleiul,esenta si faina , amestecand usor pana la incorporarea tuturor... »


    Regina Primaverii
  • Felii de Paste


    Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit. Pentru foaia a ll-a: Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc si se... »


  • Portocale in pijama


    Se curata portocalele de coaja galbena si de pielita alba, se taie felii, se scot simburii, se preasara cu putin zahar pudra si se stropesc cu citeva picaturi de zeama de lamiie. Se prepara aluatul... »


  • Prajitura necoapta


    Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina UNIREA Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane. Bateti la bain -... »


  • Prajitura Musuroi


    Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu unt si faina, la foc... »


  • Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze


    Se freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt. Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a carei coaja s-a folosit. Peste migdale se adauga siropul preparat din zahar... »


  • Tort de portocale "Capsa"


    Blatul Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se adauga putina coaja rasa de portocala si putina culoare rosie alimentara.... »


  • Tort cu mandarine


    Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la spuma de ou,se amesteca usor. Se adauga faina,amestecata cu praful copt si coaja... »


    Tort cu mandarine
  • Tort insiropat, cu crema de mandarine si lamaie


    Blatul. Se bat ouăle cu zahărul până curg în formă de panglică, după care se adaugă făina amestecând uşor. Compoziţia se coace în formă rotundă, la foc potrivit. Forma se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda