DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort cu mere din aluat de Linz cu glazura


    Pentru blat Se freacă bine zahărul pisat fin cu vanilia, untul, ouăle întregi şi gălbenuşurile răscoapte. Se adaugă apoi migdalele curăţate şi pisate fin. La sfârşit se adaugă... »


  • Tort Flavia


    Se pun nucile, zaharul, cacaoa si apa intr-un vas de cca 2 kg. si se amesteca pe foc mic pina cind compozitia "pufneste" de 3-4 ori (trebuie sa arate ca o smintina groasa). Se raceste. Se amesteca... »


  • Tort cu ciocolata


    Pentru piscot batem spuma galbenusurile cu 1/3 din zahar, adaugam faina si incorporam incet zaharul amestecat cu albusurile batute spuma. Impartim masa obtinuta in doua parti, intr-o jumatate... »


  • Tort cu branza pentru ziua mamei


    Pentru ruloul de piscot batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul si adugam spuma de albusuri, faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao. Turnam amestecul intr-o tava... »


  • Tort de branza


    Ungem cu unt si presaram cu faina o forma de tort. Amestecam bine ingredientele pentru aluat, intindem 1/3 din el la forma rotunda. Captusim forma de tort cu aluatul rotund. Restul aluatului il... »


  • Tortul pompierului


    Amestecam ingredientele pentru aluat si il turnam intr-o tava unsa si presarata cu faina, turnam deasupra visinele si umplutura fiarta si calda. Amestecam margarina UNIREA zaharul pudra, faina si... »


  • Tort de portocale Pansy


    Va recomandam un delicios tort cu portocale. Este atat de "light" incat sigur te va ispiti sa il incerci. Se procedeaza astfel: Cele 6 abusuri se bat spuma,apoi se adauga zaharul praf... »


    Tort de portocale Pansy
  • Tort picior de gasca


    Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu faina. Turnam aluatul in forma de tort si il... »


  • Tort de branza si ciocolata


    BLATUL Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana se albesc si-si maresc volumul. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si otetul. 1/4 din aceasta spuma se adauga la galbenusuri si se amesteca... »


    Tort de branza si ciocolata
  • Tort de branza si miere


    Tortul de branza si miere este desertul ideal pentru copii. Pentru pragatirea lui incepem prin a da drumul cuptorului sa se incalzeasca la foc mic-potrivit (160°C). Se separa albusurile de... »


    Tort de branza si miere
  • Tort de nuci


    Ouale se separa, iar galbenusurile se freaca bine-bine cu zaharul, pana se albesc. Dupa ce s-au albit ouale, am adaugat cacao, nuci si esenta de rom, apoi am amestecat. Separat, am pus intr-o... »


    Tort de nuci
  • Tort cu crema de branza


    Intai pregatim un blat traditional. Pana blatul se raceste, fierbe, 1 l lapte. Luam de pe foc, apoi amestcam 2 oua cu 2 dl de smantana. Si amestecand continu sa turnam in lapte. Punem inapoi pe... »


  • Tort de mere


    Fierbe merele intr-un sirop din lamaie si zahar, lasam sa se raceasca, batem spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamaie si faina amestecata cu praf de copt. Intindem... »


  • Tort cu portocale


    Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si albusurile batute spuma. Coacem intr-o forma unsa si presarata cu faina, o... »


  • Placinta cu oua


    Batem spuma ouale cu piperul, sarea, slanina, lingurita de sampanie cu atata faina cat sa obtinem un aluat nici prea moale nici prea tare. Coacem intr-o tava unsa 35-40 de minute. »


  • Tort Tiramisu


    Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa... »


  • Tort diabetic cu visine


    Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful de copt, intaritorul alimentar, praful de cacao... »


  • Tort cu visine


    Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina UNIREA cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-o parte adaugam cafeaua macinata,... »


  • Tort picior de gasca


    Batem spuma albusurile a 2 oua si adaugam cate unul galbenusurile, 10 dkg de zahar, 7 dkg faina si 5 dkg de margarina UNIREA topita si racita. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa , il coacem... »


  • Tort suedez cu migdale


    Oparim migdalele si le curatam de coaja, le uscam intr-o tava captusita cu un servet de hartie. Pentru aluat, batem spuma albusurile, intre timp adaugam zaharul si migdalele macinate. Turnam... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda