Retete

  • Tort cu ciocolata si castane


    Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de praf de copt. Batem spuma 25 dkg de margarina... »


  • Tort cu vin rosu


    Captusim cu hartie de copt o tava de 26 de cm in diametru. Incalzim cuptorul la 180 de grade C. Batem spuma zaharul, zaharul vanilat si margarina UNIREA Incorporam pe rand ouale. Amestecam faina... »


  • Tort cu branza si rubarba


    Framantam un aluat crocant din faina, margarina UNIREA zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute, il taiem in doua foi. Pozitionam... »


  • Tort de capsuni


    Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat, se adauga uleiul, laptele caldut si se omogenizeaza. Se adauga faina, lingura cu lingura si bicarbonatul. Se pune in forma tapetata cu hartie pergament... »


    Tort de capsuni
  • Tort de cacao


    Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun galbenusurile treptat, 50g unt iar la sfarsit 75g de faina. Se amesteca bine... »


    Tort de cacao
  • Tort ciocolata si mascarpone


    Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa si albicioasa. Se cerne faina, praful de copt, cacao si se adauga. Se coace intr-o forma tapetata cu hartie pergament. Se scoate blatul, se... »


    Tort ciocolata si mascarpone
  • Tort de lamaie


    1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de copt. Se da la cuptor(forma 20 cm). 2. Se bate... »


    Tort de lamaie
  • Tort de ciocolata cu frisca


    Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la... »


  • Tort cu crema de ciocolata


    Pentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma tapetata. Dupa... »


  • Tort de ciocolata insiropat


    Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si tapetata. Rece, blatul se... »


  • Tort de ciocolata cu fondant de ciocolata


    Pentru blat, se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata topita, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, faina si pesmetul, migdalele oparite sau... »


  • Tort de ciocolata fin, insiropat


    Pentru blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul, se include ciocolata rasa, scortisoara fin macinata, coaja rasa si putina zeama de lamaie, pesmetul, migdalele sau nucile oparite si macinate... »


  • Tort de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca cu untul, frecand continuu si cu ciocolata rasa. Se adauga albusurile spuma, pesmetul, zeama si coaja de lamaie rasa,... »


  • Tort de ciocolata cu crema de ciocolata


    Pentru blat, se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie albicioasa. Se trage vasul de pe focul mic, zaharul fiind topit, si se mai bate cateva minute. Se adauga in ploaie faina si cacaoa... »


  • Tort Ciocolatina


    Blatul se preparar astfel: Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra 6-7 min cu lingura de lemn. Se include batonul de vanilie despicat in doua si fin maruntit. Se adauga faina cernuta intercalata... »


  • Tort de ciocolata cu frisca


    Pentru blat, se freaca untul cu zaharul, se adauga ciocolata incalzita in cuptor si se freaca jumatate de ora. Se adauga galbenusurile si albusurile spuma si faina. Se toarna compozitia in forma... »


  • Tort cu glazura de ciocolata


    Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coc 6 foi care se umplu cu crema de nuci si se acopera cu glazura. Pentru crema,... »


  • Tort caramel de ciocolata


    Pentru blat, se topesc untul, zaharul si ciocolata pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste. Se adauga galbenusurile pe rand, faina si la urma albusurile... »


  • Tort de ciocolata cu glazura de vanilie


    Pentru blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul 30 de minute. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace in forma de tort 45 de minute. Pentru glazura, se fierbe zaharul cu apa... »


  • Tort de ciocolata si migdale ornat cu frisca


    Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spuma si pesmetul. La temperatura mica, se coace... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda