DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si frisca


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat. Se... »


  • Tort de ciocolata cu crema si glazura de ciocolata sau frisca


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma... »


  • Tort de ciocolata cu glazura de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema. Se amesteca cu untul spuma. Se adauga ciocolata topita cu apa la foc mic, faina... »


  • Tort de migdale si ciocolata


    Pentru blat, se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de nuci si se amesteca cu zaharul pisat. Se topeste pe foc mic ciocolata cu putina apa. Se adauga, amestecand mereu,... »


  • Tort de ciocolata si migdale cu crema de alune si glazura de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdalele macinate, pesmetul si la urma albusurile spuma. Se coace cam o ora, la cuptor,... »


  • Tort din foi de ciocolata si frisca


    Pentru foile de blat, untul frecat spuma se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, ciocolata inmuiata sau cacaua cernuta. Se adauga usor albusurile batute spuma si pesmetul lin (cernut).... »


  • Tort de ciocolata cu alune, migdale sau nuci


    Pentru blat, galbenusurile se freaca cu untul si cu zaharul pana ce compozitia creste. Se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coace in forma unsa. Racit, blatul se taie orizontal... »


  • Tort de ciocolata cu nuci prajite si frisca


    Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor. Se amesteca mereu cu bagare de seama ca sa nu se prinda, pana se ingroasa... »


  • Tort de ciocolata cu fructe zaharisite


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia. Se coace in forma de tort 45 de minute. Rece se... »


  • Tort de ciocolata si migdale


    Pentru blat, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pisat si vanilia, neintrerupt, 30 de minute, apoi se adauga migdalele necuratate sau nucile macinate si ciocolata. Se includ apoi albusurile... »


  • Tort de ciocolata fin


    Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de... »


  • Tort delicios de ciocolata


    Pentru blat, se bat ouale cu zaharul pudra la foc mic pana se ingroasa. Se adauga faina amestecata cu cacaua. Compozitia se coace in forma unsa si tapetata cu faina. Se taie blatul orizontal in... »


  • Tort de ciocolata cu frisca


    Se freaca untul spuma, se adauga zaharul si galbenusurile pe rand. Ciocolata de menaj se topeste in cuptor cu putina apa si se freaca pana ce se racoreste, apoi se amesteca cu restul compozitiei.... »


  • Tort de ciocolata si migdale aromat


    Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amesteca bine albusurile spuma si ciocolata frecata.... »


  • Tort din foi de nuci si ciocolata, cu crema de ciocolata si alune caramelizate


    Pentru foile de blat, se freaca untul spuma, se adauga ciocolata inmuiata, nucile prajite si pisate, albusurile spuma batute cu zaharul pudra. Se coc 3 foi si se umplu cu crema preparata. Pentru... »


  • Tort de ciocolata cu nuci


    Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru crema. Cu restul... »


  • Tort dobos cu glazura de ciocolata


    Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga usor albusurile spuma si faina cernuta proaspat si presarata... »


  • Tort dobos "Capsa"


    Pentru foile de blat, zaharul cu ouale se bat intr-un cazanel pe foc slab. Dupa ce se raceste, compozitia se amesteca cu faina cu ajutorul unei spatule si la urma se adauga untul topit. Se coc pe... »


  • Tort dobos frantuzesc


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pisat pana ce compozitia se albeste, se adauga vanilia, faina si albusurile spuma. Se amesteca usor. Se unge dosul formei de tort cu unt si... »


  • Tort dobos cu glazura


    Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina. Din aceasta compozitie se coc rumen deschis, pe o tava unsa cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda