DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort dobos cu crema de ciocolata


    Pentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta compozitie se coc pe rand sase foi, intr-o forma unsa cu unt si presarata... »


  • Tort dobos cu crema de vanilie


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si presarata cu faina se coace un blat. Se coc pe rand atatea foi de blat... »


  • Tort dobos cu glazura


    Pentru foile de blat, se freaca bine ouale cu zaharul, dupa care se adauga faina cat cuprinde si bicarbonatul. Se face un aluat moale. Se coc 8-9 foi care se umplu cu crema de cacao si se glaseaza... »


  • Tort dobos cu zahar ars


    Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina. Se coc 10-12 foi. Pentru crema, ouale se bat cu zaharul si... »


  • Tort dobos cu crema de vanilie


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile spuma. Se unge forma de tort cu unt si se presara cu faina. Se toarna din... »


  • Tort dobos cu unt si cacao


    Pentru foile de blat, ouale intregi se freaca cu zaharul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se tapeteaza forma. Se coc 6 foi care nu trebuiesc rumenite. Pentru crema, ouale se bat... »


  • Tort dobos cu vanilie si cacao


    Pentru foile de blat, ouale cu zaharul se bat in bain marie, dupa care, compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit si putin racit. Se intinde si se coace fiecare foaie pe tava... »


  • Tort dobos cu oua si glazura


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile circa 30 de minute cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute spuma. Pe fundul unei forme tapetate se coc 7-9 foi. Se pune... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile 1/2 ora cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute spuma. Pe fundul unei forme tapetate se coc 7-9 foi. Se pune cate un... »


  • Tort dobos cu ciocolata


    Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca se intinde pe o tava lunga unsa si presarata cu faina. Foile de blat... »


  • Tort dobos XII


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain... »


  • Tort dobos cu doua creme


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia preparata se coc 6 foi, pe fundul unei forme mici de tort unsa cu unt,... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina. Din aceasta compozitie se coc, pe fundul unei tavi unse cu unt, 5-6... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi. Acestea se umplu cu... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu ul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi. Acestea se umplu cu crema... »


  • Tort de ananas


    Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se presara cu faina. Se coc trei blaturi separat. Blaturile reci se insiropeaza... »


  • Tort de ananas glasat


    Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina. Se coace. Blatul rece se taie si se umple cu marmelada de... »


  • Tort de agrise


    Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur... »


  • Tort de caise rusesc


    Blatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se adauga faina. Se coace in forma de tort. Crema: Caisele coapte bine (250 g) se taie... »


  • Tort de caise delicios


    Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma de savarina, dupa care blatul rece se unge cu un strat subtire de frisca, ca sa nu fuga crema.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda