DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de Craciun cu glazura de cafea


    Zaharul pudra se freaca cu galbenusurile pana la albirea compozitiei. Se adauga migdalele curatate, uscate si macinate, vanilia, albusurile spuma, faina si untul topit. Se toarna compozitia intr-o... »


  • Tort festiv din migdale


    Blatul. Se curata migdalele si se piseaza impreuna cu zaharul pudra adaugat cate putin. Se trece compozitia prin sita ca sa se obtina o pudra fina de migdale. Mai usor se poate obtine pudra dand... »


  • Tort cu crema de fragi


    Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in forma de tort. Se taie in doua. Crema. Se fierb toate componentele cremei la un... »


  • Tort de castane


    Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se baga la cuptor. Dupa ce... »


  • Tort de fructe proaspete


    Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga ouale, nucile si faina. Se coc doua foi rotunde si se umplu la mijloc cu felii de fructe proaspete taiate foarte subtire si amestecate cu frisca bine... »


  • Tort de pandispan cu fructe


    Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina. Se coace pe jumatate, dupa care se pun deasupra jumatati... »


  • Tort de migdale cu crema de fructe


    Blatul. Se freaca zaharul pudra cu 3 galbenusuri. Se bat bine 5 min, se adauga migdale pisate si galbenusul urmator pentru ca migdalele usuca aluatul. Se inglobeaza faina si albusurile batute... »


  • Tort de fructe din compot


    Se amesteca toate componentele de blat si se lasa doua ore la rece. Se pune coca in tava unsa. Se opreste o bucata si se face un sul de jur imprejur. Dupa coacere, cand esterece, se umple tortul... »


  • Tort de fructe


    Se framanta bine faina cu untul, coaja de lamaie rasa, zaharul si ouale. Se pune compozitia intr-o forma in asa fel ca sa acopere marginile pana sus. Dupa ce se coace putin se pun deasupra fructe... »


  • Tort de fistic


    Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma. Se coc trei blaturi, care se insiropeaza cu sirop preparat din... »


  • Tort de lamaie si frisca


    Blatul. Galbenusurile si zaharul se freaca bine. Se adauga coaja si zeama unei lamai, faina si albusurile spuma. Se pune compozitia la copt intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar. Se umple... »


  • Tort cu glazura de lamaie


    Blatul. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si zeama de lamaie, dupa care se amesteca cu spuma tare de albusuri si cu faina. Se coace compozitia incet 3/4 ora, pe un fund de tort uns cu unt.... »


  • Tort cu glazura de lamaie


    Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care se presara amoniacul si coaja rasa de lamaie. Se coc 4 foi care se umplu cu... »


  • Tortul de migdale si lamaie


    Blatul. Se freaca zaharul bucati, pe rand, de coaja de lamaie si se piseaza sau se rade coaja de lamaie peste zaharul tos si se piseaza. Se macina migdalele si se inmoaie cu zeama unei jumatati de... »


  • Tort de lamaie ornat cu migdale


    Blatul. Galbenusurile se freaca bine spuma cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in tava unsa. Crema. Laptele se pune pe foc cu zaharul, vanilia... »


  • Tort cu crema si glazura de lamaie


    Blatul. Galbenusurile si zaharul se freca bine. Se adauga coaja si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se taie blatul... »


  • Tort cu crema de mandarine si lamaie


    Blatul. Se bat ouale cu zaharul pana curg in forma de panglica, dupa care se adauga faina amestecand usor. Compozitia se coace in forma rotunda, la foc potrivit. Forma se tapeteaza cu unt si faina.... »


  • Tort cu mere Linz


    Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. La sfarsit se adauga faina si se mai amesteca... »


  • Tort cu mere si dulceata


    Blatul. Se feaca bine zaharul pisat fin cu vanilia si untul si apoi cu ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. Dupa ce s-au frecat bine toate, se... »


  • Tort de mere cu crema de frisca


    Pentru blat se amesteca faina cu untul, zaharul, vanilia si ouale. Se face un aluat care se intinde in tava. Grosimea acestuia trebuie sa aiba aproximativ 1 cm. Se coace la foc potrivit. La... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda