Retete

  • Tort Diplomat cu fructe


    Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca... »


  • Tort de ciocolata


    Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu budinca, pune frisca batuta, cealalta foaie de tort,... »


  • Tort englezesc de ciocolata


    Freaca spuma ouale cu zaharul pudra, adauga untul topit, faina si cacao. Toarna aluatul intr-o forma rotunda, de dimensiune mai mica si coace-o timp de 25 de minute la 200 de grade. Cand s-a racit,... »


  • Tort in forma de evantai


    intr-o forma de tort rotunda se coace blatul dupa care se scoate pe un platou tapetat cu faina. Dupa ce s-a racit se taie in asa fel incat sa obtinem doua semilune, iar apoi si acestea se tai in... »


  • Tort de capsuni cu portocale


    Se despart galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile la care se adauga zaharul si se bate in continuare pana devine tare. Faina se cerne intr-un bol si se amesteca cu migdalele. Se amesteca... »


  • Tort cu banane


    Se amesteca bine untul cu zaharul si ouale. Se adauga lapte. Praful de copt amestecat cu faina se adauga la crema. Se zdrobesc bananele curatate, si se adauga si acestea. Amestecul obtinut se... »


  • Tort cu mac


    Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna... »


  • Tort de banane


    Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom, iar la final bananele si fructele uscate.... »


  • Tort de ciocolata austriac


    Topim ciocolata pea bur de apa cu 80 g de unt. Adaugam 80 g de zahar pudra, galbenusurile de ou, faina si amestecam foarte bine. La urma adugama, cu grija, albusurile de ou battue spuma. Coacem... »


  • Tort Silvaner


    Batem o spuma din zahar, zahar vanilat, rom, apoi adaugam iaurtul si uleiul. Amestecam faina cu praful de copt si ciocolata razuita. Coacem intr-o tava rotunda timp de 60 de minute. Dupa ce s-a... »


  • Tort cu crema de zahar ars


    Se ard 9 linguri de zahar intr-o cratita, se intinde zaharul topit pe peretii vasului.Separat se pune laptele,restul de zahar(se mai opresc 6 linguri pt blat),esenta de vanilie si se fierbe pana se... »


  • Tarta racoroasa cu piersici


    Pentru blat: Pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul, apoi il turnam peste biscuiti. Adaugam cacao si esenta de vanilie. Amestecam bine, pana obtinem o pasta... »


    Tarta racoroasa cu piersici
  • Tort de piscoturi si cu rom


    Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind... »


  • Tort cu mac


    Se omogenizeaza untul cu o treime din cantitatea de zahar. Se adauga esenta de rom si un varf de cutit de sare. Unul cate unul se adauga galbenusurile. Albusurile se bat spuma, adaugand restul de... »


  • Deliciu cu ciocolata, vin si pere


    Pentru blat se bat bine albusurile cu putina sare apoi cu zahar. Se adauga galbenusurile zdrobite cu telul si la urma faina cernuta amestecata cu praful de copt si amidonul de porumb. Se unge o... »


    Deliciu cu ciocolata, vin si pere
  • Tort cu mere rase


    Ouale se bat spuma cu zaharul, iar cand amestecul a devenit crema spumoasa se adauga uleiul cate putin. Se bate in continuu, pentru ca uleiul sa nu taie crema. Se incorporeaza cu atentie laptele,... »


  • Tort Elegance


    Blatul Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul. Se amesteca lejer albusurile cu galbenusurile. Se cerne faina impreuna cu cacao si... »


    Tort Elegance
  • Tort cu mere


    Se spala merele, se curata de coaja si se taie felii subtiri care se preasara cu zahar si se stropesc cu rom. Se parfumeaza cu putina scortisoara pisata si se lasa la rece o ora. Se framanta un... »


  • Tort de caise


    Se cerne faina, se pune sare, se adauga jumatate din cantitatea de unt topit pe foc mic, se adauga laptele caldut si se framanta un aluat tare care se lasa la rece o jumatate de ora. Se unge... »


  • Tort de struguri


    Se cerne faina si se framanta cu o ceasca de apa si doua linguri de untura, pana cand aluatul face basici. Se lasa sa se odihneasca la rece o jumatate de ora, se framanta din nou si se imparte in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda