Retete

  • Tort cu dulceata de caise


    Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina UNIREA se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema... »


  • Tort cu nuca si ciocolata


    Se macina nucile la masina de cafea sau se sfarama cu ciocanul. Am gasit cateva stafide prin camara si le-am pus la hidratat in rom si cognac. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie... »


    Tort cu nuca si ciocolata
  • Tort cu crema de ciocolata


    Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare, ca pentru bezea, apoi adaugam zaharul in ploaie si mixam in continuare. Punem praful de sare. Galbenusurile le amestecam cu... »


  • Tort cu fructe de padure


    Fructele se lasa la scurs in strecuratoare pana se dezgheata si se zdrobesc in blender impreuna cu zaharul. Separat se dizolva gelatina in putin suc de fructe iar apoi se adauga la restul de suc... »


    Tort cu fructe de padure
  • Tort de Paste


    Tortul de paste poate fi facut cu orice ocazie, chiar daca denumirea lui spune altfel. Este compus din doua tipuri de blat si doua tipuri de crema. Pentru blatul alb : Separam galbenusurile... »


    Tort de Paste
  • Tort choux a la creme


    Pentru blat se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga uleiul si albusurile batute spuma. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu cacaua si praful de copt.Compozitia se toarna intr-o... »


    Tort choux a la creme
  • Tort de ciocolata


    Blat: Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie sefreaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cualbusurile. Cu o paleta de lemn se... »


    Tort de ciocolata
  • Tort caramel


    Se macina nucile la masina de cafea si se lasa cateva bucati mai mici. Se pun stafidele la hidratat in esenta de rom amestecata cu cognac.Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete... »


    Tort caramel
  • Tort cu doua creme


    Se separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin zahar apoi se lasa cateva minute. Se cerne de doua ori faina cu praful... »


    Tort cu doua creme
  • Tort martisor


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat treptat si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, un praf de sare si coaja de portocala.... »


    Tort martisor
  • Tort cu ciocolata si crema de portocale


    Pentru blat am folosit gem de gutui, zmeura si magiun de prune mai acrisor. Amestecam toate ingredientele cu telul (mai putin faina) dupa care o incorporam treptat si pe aceasta. Se bat albusurile... »


    Tort cu ciocolata si crema de portocale
  • Prajitura moale cu ciocolata


    Topim ciocolata cu untul si lasam sa se raceasca. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu putin zahar, sare si esente. Adaugam ciocolata topita la galbenusuri, faina... »


    Prajitura moale cu ciocolata
  • Tort Saint-Honore


    Se incepe pregatirea aluatului  cu cele 200 g faina care se pun intr-un castron cu sare, se pune peste untul rece taiat bucatele si incepem sa framantam. Adaugam treptat apa rece pana devine... »


    Tort Saint-Honore
  • Tort cu fructe


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, esentele si coaja de portocale si lamaie pana se dizolva cristalele complet. Separat se bate albusul spuma cu un praf de sare. Se adauga alternativ cate doua... »


    Tort cu fructe
  • Tort Dobos


    Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aproximativ 10 minute pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga faina si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare. Compozitia rezultata se... »


    Tort Dobos
  • Tort Kodrit Kadir


    Pentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao. Amestecam bine. Pentru carema batem ouale cu zaharul, apoi adaugam zaharul... »


    Tort Kodrit Kadir
  • Tort de ciocolata cu fluturi albi


    Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si sarea. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bate albusul rece spuma cu un praf de sare. Nucile date prin rasnita de cafea se amesteca cu... »


    Tort de ciocolata cu fluturi albi
  • Tort Elena


    Blatul : Frecam untul la temperatura camerei cu ½ din cantitatea de zahar si restul se bate spuma cu albusul si un praf de sare. Galbenusurile se freaca separat cu esentele si cognacul. Se adauga... »


    Tort Elena
  • Tort plin de ciocolata


    Pentru blat: Se macina nucile. Punem la inmuiat stafidele in coniac si rom pentru 15 minute. Separam galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se incalzeasca la temperatura... »


    Tort plin de ciocolata
  • Tort crema de zahar ars


    Intr-o cratita incapatoare (eu il fac in cratita de Teflon ca nu se lipeste deloc) se pun cele 150 gr. zahar pe focul cel mai mic la aragaz. Se amesteca cu o lingura de lemn pana cand se topeste... »


    Tort crema de zahar ars
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda