DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de mere si frisca


    Va recomandam un tort de primavara care va incanta atat privirile cat si papilele gustative ale musafirilor dumneavoastra. Reteta tort cu capsuni Se curata merele (se opresc cca 4 mere... »


    Tort de mere si frisca
  • Tort Mickey Mouse


    Blat: 6 oua intregi, 6 linguri de apa si 500g zahar se bat bine de tot. Se adauga in ploaie 500g de faina amestecata cu 1 pachetel de praf de copt amestecand cu telul sau o lingura de lemn. Se... »


    Tort Mickey Mouse
  • Tort de ciocolata


    1. Se separa ouale: galbenusurile se freaca cu 3/4 din cantitatea de zahar, pana se obtine o crema spumoasa, iar albusurile se bat spuma cu restul de zahar. Se amesteca usor cele 2 compozitii, se... »


  • Tort de ciocolata The Best


    Se bat bine albusurile cu 150g zahar, apoi se adauga 2 linguri de apa calduta si cand sunt spuma tare se adauga pe rand 4 galbenusuri (tot cu mixerul) si apoi zaharul vanilat. Faina, amidonul,... »


  • Tort


    Se freaca ouale cu zaharul pana devin o spuma, se adauga laptele, cacaoa, faina cernuta proaspat, drojdia (cat o nuca) si untul moale. Se amesteca toate bine si se pune compozitia intr-o forma... »


  • Tort "Buturuga"


    1.Se separa ouale. Se bat albusurile spuma si se adauga 1/2 din cantitatea de zahar, se freaca galbenusurile cu restul de zahar si 2 linguri de apa pana devin o crema spumoasa. Faina se amesteca... »


  • Tort savarina


    Se face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri pesmet astfel: 5 galbenusuri se mixeaza cu 5 linguri de zahar, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga si cele 5 linguri de pesmet.... »


    Tort savarina
  • Tort de pere


    1.Se freaca 3 oua cu 120g. zahar, se adauga faina, amidonul, cacaoa si praful de copt. Se framanta, iar aluatul se coace 20 minute. Dupa ce se raceste, se taie in doua. 2.Foile de gelatina se pun... »


  • Tort cu fructe


    1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua. 2.Se amesteca frisca cu zaharul. 3.Se pune prima foaie de tort pe... »


  • Tort de paine a la ticino


    Mod preparare: Etapa I: Se da laptele in fiert si se toarna peste paine. Se inmoaie stafidele in coniac. Ciocolata se rupe bucatele. Se da frisca in fiert si se topeste ciocolata in ea, amestecand... »


  • Tort Diplomat


    Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit. Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si... »


  • Cheesecake marmorat


    Cand pregatim cheesecake mai intai facem blatul: topim untul impreuna cu ciocolata si turnam fierbinte peste biscuitii zdrobiti, punem si ceva arome ( rom, vanilie) dupa preferinte. Daca nu se... »


    Cheesecake marmorat
  • Tarta frantuzeasca cu mere


    1. margarina UNIREA cu 100g zahăr ( atenţie nu 150g.), zahărul vanilat, sarea se amestecă şi se adaugă treptat 2 ouă. 2.Se amestecă până nu se mai simte cu degetul zahărul. Făina cu... »


  • Tort cu ciocolata si mascarpone


    Blatul 1. Se bat 3 oua(intregi)+75g zahar, 2. Se amesteca 75g faina+25g cacao+2g praf de copt si se aduga in compozitie de ou. 3. Se pune totul intr- tava diam 26 si se pune la cuptor 20 min la... »


    Tort cu ciocolata si mascarpone
  • Tort cu mere si crema de zahar ars


    1. Se pun 7 linguri de zahar intr-o cratita, se caramelizeaza si se intinde pe pereti 2. merele se dau pe razatoarea mare, dar pt ca mi-am luat un soi de robot manual si am tinut mortis sa il... »


    Tort cu mere si crema de zahar ars
  • Tiramisu cu fructe de padure


    Va recomandam acest tiramisu la pahar, care cu siguranta va lasa o impresie foarte buna musafirilor dumneavoastra. Se procedeaza astfel: 6 albusuri se bat spuma cu 1/2 lingurita crema tartar,... »


  • Tort delicios de zahar ars de Didi Balmez


    1.a. Se bat 9 albusuri tari cu 250 gr zahar si cu zaharul vanilat, iar cand albusul este foarte batut se adauga nuca macinata si se amesteca usor. 1.b. Din acest amestec se coc 6 foi subtiri cat... »


    Tort delicios de zahar ars de Didi Balmez
  • Tort floare de primavara


    Se face blatul si se coace intro tava in forma de floare, apoi se taie in trei. crema: capsunele se fac pireu in blender, se pun intro cratita impreuna cu zaharul si zeama de lamaie si din momentul... »


    Tort floare de primavara
  • Inima de ciocolata (Lava cake)


    Ciocolata se topeste cu untul la microunde pana devine o pasta. Se pun impreuna ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea, se bat la viteza mare, cu mixerul, mai mult de 5 min. Dupa ce amestecul s-a... »


    Inima de ciocolata (Lava cake)
  • Tort vitraliu


    1)Mousse de lamaie Se pune la fiert laptele. Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga oul. Se mixeaza bine compozitia pana ce dispar toate cocoloasele de amidon. Apoi se toarna... »


    Tort vitraliu
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda