Retete

  • Tort cu banane si ciocolata


    Se bate bine untul cu zaharul pana se face un fel de spuma (eu untul l-am topit, dar l-am lasat dupa aceea sa se raceasca bine bine pentru ca mi se parea prea lichid... asa ca la temperatura... »


    Tort cu banane si ciocolata
  • Tort de ciocolata cu crema de capsuni


    Se bat albusurile cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, untul topit si racorit si zaharul cu vanilie macinata pana devine un amestec omogen. Faina se amesteca cu praful de copt,... »


    Tort de ciocolata cu crema de capsuni
  • Tort de ciocolată cu fructe de pădure


    Am amestecat toate ingredientele rapid in Ken, nu bătut spumă, pur şi simplu amestecate toate ca să se amalgameze uniform, am luat o bucată de hirtie de copt pe care am udat-o bine cu apă, am... »


    Tort de ciocolată cu fructe de pădure
  • Tortul Sultanului


    1. Blatul: Se amesteca faina cu amidonul, cacaua, pulberea de migdale si zaharul (pentru blat am folosit zahar brun). Se adauga 2 oua si 7 galbenusuri si se amesteca bine cu mixerul. Se topeste... »


    Tortul Sultanului
  • Tarte cu fructe


    BLAT: Albusurile se bat cu vanilia, galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca cu albusurile, se adauga faina si praful de copt, cate putin si se amesteca cu lingura (nu cu mixerul). Se pune... »


    Tarte cu fructe
  • Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)


    Blatul : Se bat bine galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza faina, cacaoa si amidonul care au fost cernute impreuna. Se bat albusurile spuma si se adauga cu grija peste galbenusuri. In reteta... »


    Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)
  • Tort Sah


    PREPARARE BLAT: Se bat ouale intregi cu mixerul impreuna cu 5 linguri de apa fierbinte, zahar, esenta si coaja de lamaie. Se amesteca faina impreuna cu amidonul si praful de copt si se inglobeaza... »


    Tort Sah
  • Tort mousse cu jeleu de capsuni


    Mousse-ul: Se bate frisca si se pune la frigider. Intr-o craticioara se pun: zaharul, ouale batute in prealabil si 80 ml lapte. Se amesteca bine sa se omogenizeze apoi se pun pe foc. Se tin pe foc... »


    Tort mousse cu jeleu de capsuni
  • Tort de ciocolată cu fructe


    Blat: 1/2 din albusuri se amesteca cu galbenusurile spumate, se adauga cacao, se amesteca, apoi restul de albusuri si se amesteca usor. Se coace la 180 C, 20-25 min. Dupa ce s-a racit se taie in... »


    Tort de ciocolată cu fructe
  • Tarta cu cirese ( Tiramisu fals cu cirese)


    Se freacă bine gălbenuşurile cu zahărul după care se adaugă cele 2 cutii de mascarpone şi albuşurile bătute spumă. Se tapetează o tavă cu folie de aluminiu şi se aşează pişcoturile... »


    Tarta cu cirese ( Tiramisu fals cu cirese)
  • Tort cu fructe


    Blatul: se bat bine ouale cu zaharul, se adauga untul topit (dar nu fierbinte), pudra de migdale amestecata cu maizena si praful de copt. Se amesteca totul bine si se pune la copt la 350F (180C)... »


    Tort cu fructe
  • Tort Bounty


    Blat I:untul bucatele se topeste impreuna cu ciocolata pe foc mic amestecand intr-una. Cand s-a topit se adauga zaharul, apoi ouale mixate usor cu telul. Se amesteca faina cu cacao si se adauga... »


    Tort Bounty
  • Tort my way


    Se deseneaza pe hartie de copt un cerc de diametru 24 cm. Se repeta operatia inca de doua ori, pe alte doua foi. Se pune pe foc apa si untul. Cand incepe sa fiarba se da la o parte. Se adauga faina... »


    Tort my way
  • Tort cu nuca


    se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si apa pana cand devine ca o maioneza mai subtire. Se adauga apoi faina, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si nuca macinata. Se bat apoi albusurile... »


    Tort cu nuca
  • Tort cu alune


    Se macina in robot 350 de grame de alune prajite cu 200 de grame de zahar. Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si se pun deoparte. Se bat apoi cele 5 galbenusuri cu putin zahar. Intre timp se... »


    Tort cu alune
  • Tort cu nuca si dulceata de cirese amare


    Tortul  cu nuca si dulceata de cirese amare este ideal pentru orice ocazie festiva. Se macina in robot 350 de grame de nuci cu 200 de grame de zahar. Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si... »


    Tort cu nuca si dulceata de cirese amare
  • Tort cu alune II


    Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi cu zahărul si se adauga ciocolata topita cu untul, faina amestecata cu cacao si praful de copt... »


    Tort cu alune II
  • Tortulete cu mandarine


    Blatul: Untul sau margarina UNIREA se bat intr-un castron, cu mixerul sau telul, impreuna cu zaharul. Se inglobeaza apoi ouale, unul cate unul. Se amesteca faina cu praful de copt si cacao. Toate... »


    Tortulete cu mandarine
  • Tortulet cu gem de fructe rosii


    Crema de ciocolata: se pune intro craticioara untul, zaharul o lingura de lapte si o lingura de cacao.Se amesteca pe foc pana devine o crema omogena. Se adauga si ciocolata topita in bain-marie. Pe... »


    Tortulet cu gem de fructe rosii
  • Tort cu cirese


    Se pun ouale intregi in robot cu zaharul pana cand se fac spumoase. Se adauga uleiul incetisor ca la maioneza.Se adauga cite o lingura de faina care a fost amestecata in prealabil si in castron cu... »


    Tort cu cirese
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda