Retete

  • Tort cu pepene galben


    Am pregatit o tava cat jumatate din cea de chec- cu folie inauntru. Am amestecat cam 150 de grame biscuiti (farmitati, rupti bucati mici) cu unt cat o nuca. Am turnat in tava uniformizind... »


    Tort cu pepene galben
  • Tort cu fructe de padure


    Blatul: Se bat albusurile tare, apoi se adauga cate o lingura de zahar si se bat pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile, se adauga faina cate o lingura si se amesteca ca sa iasa... »


    Tort cu fructe de padure
  • Tort cu fructe caramelizate


    BLATUL: Cuptorul se incalzeste la 180 grade Toate ingredientele se amesteca pina devine omogene. O forma pt.torturi cu dimensiunea de 26 cm. se tapeteaza cu hartie de copt, se intinde aluatul... »


    Tort cu fructe caramelizate
  • Tort cu capsune


    Se face blat din 4 galbenusuri batute cu 4 linguri de zahar, 2 linguri de apa fierbinte, 4 linguri de faina. Separat de bat spuma 4 albusuri, se pune un praf de copt si se incorporeaza usor in... »


    Tort cu capsune
  • Tort cu alune si migdale


    Blat alcus: pudra de migdale se cerne impreuna cu zaharul pudra. Albusul se mixeaza cu zaharul si sucul de lamaie pana devine o spuma tare ca pt. bezele; se adauga migdalele si se amesteca usor. Se... »


    Tort cu alune si migdale
  • Tortul meu diplomat


    Se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele. Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece. Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta. Puteti pune oua intregi... »


    Tortul meu diplomat
  • Tort racoritor Diplomat


    Etapa I: Se face o crema, astfel: 4 galbenusuri+8 linguri de zahar+1 lingură faina+1 budinca vanilie se amesteca impreuna cu 600 ml lapte si se fierb amestecand continuu pana se ingroaşa. După... »


    Tort racoritor Diplomat
  • Tort de ciocolata cu iaurt si visine


    Se bat albusurile spuma. se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul, cacaoa. Se coace in forma cu inel detasabil pana cand scobitoarea iese curata. Se taie rece... »


  • Tort de ciocolata Toamna


    Pentru blat se separa ouale, bateti cele 10 galbenusuri cu zaharul si cu zaharul vanilat cateva minute pe viteza cea mai mare pana amestecul e o crema densa. Adaugati faina, praful de copt, cacao... »


    Tort de ciocolata Toamna
  • Gateau Royale


    Blat: Biscuitilor si amaretti-lor se maruntesc pana devin pesmet. Migdalele le-am prajit putin in cuptor si se dau prin masina de rasnit cafea apoi le-am adaugat pesmetului de biscuiti si le-am... »


    Gateau Royale
  • Torta BIGNE


    BIGNÈ: Se pune sa fiaba intr-o cratita apa cu untul, sarea si zaharul. Cand apa cu untul incepe sa fiarba se trage cratita pe marginea masinii si se toarna faina toata o data (faina care in... »


    Torta  BIGNE
  • Inima de nougat


    Blatul: Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata... »


    Inima de nougat
  • Locura de chocolate (Nebunie de ciocolata)


    1.Se topeste ciocolata impreuna cu untul pe aburi 2. Se pun ouale intr.-un castron si se bat impreuna cu zaharul 3. Se adauga esenta de vanilie 4. Se cerne faina si se adauga lindurita de sare 5.... »


    Locura de chocolate  (Nebunie de ciocolata)
  • RICH CHOCOLATE LAYERS CAKE (Tort de ciocolata)


    Se unge o forma patrata de 9 in (~22 cm latura) si se captuseste cu pergament. Ouale + zaharul se bat intr-un castron cam 10 minute sau pina cind crema este foaarte pufoasa si de culoare galben... »


  • TORT DE CIOCOLATA SI NUCI


    Se unge o forma rotunda cu diametrul de 7 in (10 1/2 cm) si se tapeteaza cu pergament. Se incinge cuptorul ls 325 grade F (potrivit de tare) Intr-un vas se bat ouale si zaharul (cam 10 minute) pina... »


  • Tort Manuela de Marisa


    Se bat spuma ouale intregi cu zaharul pana ce sunt umflate si spumoase. Intre timp se amesteca untul cu ciocolata si se topesc. Peste oua se adauga faina cu praful de copt cate putin amestecand... »


    Tort Manuela de Marisa
  • Tort cu stafide si rahat


    Am amestecat untul cu zaharul, am adaugat apoi cate un ou pe rand si cate o lingura de faina. Dupa aceea, am amestecat cu praful de copt apoi am adaugat bucatelele de rahat si stafidele date prin... »


    Tort cu stafide si rahat
  • Tort Manuela


    Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu... »


    Tort Manuela
  • Tortul meu de ciocolata


    Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt. In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar. Am amestecat incetisor cele 2 compozitii si am... »


    Tortul meu de ciocolata
  • Tort de ciocolata Dora


    Blatul: Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata... »


    Tort de ciocolata Dora
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda