DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tortulete ciocolata


    Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca bine. La acest amestec se adauga amestecul de faini si se omogenizeaza (iese o compozitie... »


    Tortulete ciocolata
  • Tort de ciocolata cu 3 creme


    Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total) Pentru acoperit tortul si figurine: 500 gr. pasta de migadle 250 gr.... »


    Tort de ciocolata cu 3 creme
  • Inghetata-Tort Limenta


    Mod de preparare : 1.Blatul Albusurile se bat cu zaharul pina devine o bezea tare. Se amesteca migdalele impreuna cu sarea , amidonul si aroma de vanilie.Totul se incorporeaza usor in bezea. Pe o... »


    Inghetata-Tort Limenta
  • Tort cu zmeura si branza


    Batem albusurile spuma, galbenusurile le frecam cu zahar apoi adaugam faina si praful de copt si la urma amestecam cu albusurile. Am copt la 180°C circa 20 min. Pentru crema am amestecat branza de... »


    Tort cu zmeura si branza
  • Triunghiuri cu banane si ciocolata


    Am batut ouale in bol cu zaharul. Am adaugat bananele facute piure cu 1 lingura de miere, 50 gr. unt , 200 gr faina si 1 praf de copt si ciocolata razuita (cam 50 gr). Am bagat la cuptor ventilat... »


    Triunghiuri cu banane si ciocolata
  • Tort Mokka


    Untul trebuie sa fie foarte moale. Topim ciocolata si incalzim cuptorul la 180°C. Galbenusurile se amesteca spumos cu zaharul. Adaugam alunele macinate si ciocolata topita. Batem albusele spuma,... »


    Tort Mokka
  • Tort de ciocolata cu fulgi de zapada


    Blatul 1.Ciocolata se rupe bucatele, se amesteca cu apa fierbinte si se da la microunde 15 secunde, se mai amesteca un pic, alte 15 secunde, iar se amesteca pana se topeste ciocolata. 2. Untul se... »


    Tort de ciocolata cu fulgi de zapada
  • Tort cu banane si iaurt


    Se pune direct in tava (deja pregatita cu margarina UNIREA si faina): 5 linguri de zahar si 1 lingurita cu scortisoara si 5 banane (pe zahar) Pentru aluat (folosesc 1 pahar de 300ml ca masura... »


  • Tort spirala cu ananas


    Din ingredientele pentru biscuit se formeaza un aluat, care se rastoarna cu grija intr-o tava tapetata cu hartie cerata. Se coace 15 minute la 200 grade C. Dupa care, cu ajutorul unui prosop de... »


     Tort spirala cu ananas
  • Tort-mar


    1. Blatul Mixati cele 5 oua cu 5linguri de apa calda, adaugati zaharul, vaniglia si cognac-ul. Amestecati faina, cu cacao si praful de copt si incorporati compozitiei Turnati compozitia in forma... »


    Tort-mar
  • Tort Brinzica-capsuni


    1. Aluatul Am amestecat toate ingredientele pentru aluat. Aluatul este farimicios- recomand ca untul sa fie de la rece- l-am invelit in folie transparenta si lam pus la odihna in frigider- daca... »


    Tort Brinzica-capsuni
  • Tort cu branza si frisca


    1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru) cu o hirtie de copt. Marginea ramine asa, fara nimic! 3. Ptr. aluat deci,... »


    Tort cu branza si frisca
  • Tort Barbie a la Dora (cocos si banane)


    1.BLAT DE COCOS Se amesteca faina cu praful de copt si apoi ouale. Se adauga zaharul si nuca de cocos, apoi untul taiat bucatele. Se adauga si laptele de cocos. Compozitia rezultata se pune in... »


    Tort Barbie a la Dora (cocos si banane)
  • Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici


    1. BLAT Am mixat untul cu zaharul. Am adaugat ouale si vanillina. Ciocolata am topit-o pe baie de aburi si-am adaugat-o compozitiei. Praful de copt l-am amestecat cu faina si apoi adaugata... »


    Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici
  • Tort Dobos


    1.Atat blaturile cat si crema pot fi preparate in avans cu cateva zile si asamblate apoi. Blaturile se pastreaza in camara sau frigider, cu cate o foaie de hartie de copt pusa intre ele, acoperite... »


    Tort  Dobos
  • Tort cu nuci si boneta de frisca


    Untul se bate cu mixerul si se omogenizeaza zaharul. Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca in compozitia de unt. Se amesteca separat faina, migdalele, cacao si praful de copt si totul se... »


  • Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake


    Blatul 1. Separam albusurile de galbenus. batem spuma albusurile cu 1/2 cana zahar. 2. Intr-un bol mai mare amestecam 1 cana zahar cu faina, sarea, bicarbonatul si cacao. 3. Adaugam apoi uleiul,... »


    Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake
  • Tort crocant cu piersici


    Fulgii de porumb se zdrobesc, se adauga alunele tocate. Apoi se topeste ciocolata impreuna cu untul si se incrusteaza bine pe o tava tapetata cu hartie de copt, cu diametru de 26cm. Se lasa sa se... »


    Tort crocant cu piersici
  • Tort de smochine


    Am topit untul, am adaugat zaharul si l-am lasat la caramelizat un pic, am adaugat fructele, zeama de lamaie si apa fierbinte. Am fiert fructele exact 5 minute, le-am scos iar siropul l-am mai... »


    Tort de smochine
  • Tort de gutui cu crema de vin


    Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se bate untul cu zaharul. Se macina nucile. Se inglobeaza, pe rand, ouale. Se amesteca faina cu nuci macinate si praf de copt. Se inglobeaza in compozitia de... »


    Tort de gutui cu crema de vin
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda