DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort cioco - piersica


    Blatul: Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Se incinge cuptorul la 180gC. Se amesteca untul moale cu 100g zahar, sarea, zaharul vanilat si coaja de portocala, apoi se adauga pe rand cele... »


    Tort cioco - piersica
  • Tort sah (cu fructe de padure)


    1. Am facut compozitia de blat din 9 oua (a mai ramas putin dupa confectionarea blaturilor, dar mai bine dacat sa nu ajunga), o cana si jumatate de zahar, o cana si jumatate de faina, 3 linguri... »


    Tort sah (cu fructe de padure)
  • Tort Palermo


    Mixati untul cu zaharul pudra pana devine spumos. Adaugati galbenusurile. Adaugati faina si ciocolata topita. Preparati bezeaua de albusuri cu zaharul si adaugati-o compozitiei. Puneti compozitia... »


    Tort Palermo
  • Nutella Cheesecake


    Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil,cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam... »


    Nutella Cheesecake
  • Tort cu crema de branza si sampanie


    Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul. Se adauga peste... »


    Tort cu crema de branza si sampanie
  • Tort diplomat de struguri


    Separati albusurile si galbenusurile celor doua oua. Bateti albusurile cu 2 linguri de apa pana devin spuma. Presarati deasupra 75 g de zahar si zaharul vanilat, incorporati bine si apoi amestecati... »


    Tort diplomat de struguri
  • Steluta de Craciun


    Tava se unge cu margarina UNIREA si de presara cu faina, am pregatit apoi ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala. Se bat spuma timp de 5 minute toate. Se cerne faina si se adauga,... »


    Steluta de Craciun
  • Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea


    1. Blat de ciocolata Se topeste ciocolata, apoi se inglobeaza fulgii si boabele de cafea. se pregateste un cerc de hartie de copt cu diametru de 26, se intinde si se niveleaza compozitia. Se da la... »


    Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea
  • Tort de ciocolata Varenne


    Se pune cuptorul la incalzit la 175 grade C. Se imbraca o forma (cu margini detasabile) cu hartie de copt. Se incalzeste si topeste cafeaua, untul si ciocolata intr-o cratita Se ia cratita de pe... »


    Tort de ciocolata Varenne
  • Tort de mere Marina


    1. 1 kg de mere se curăţa şi tăie felii. 2. Se face prima compoziţie: se amestecă făina, zahărul, untul şi praful de copt, se poate face în robot sau nu, important este să rezulte un... »


    Tort de mere Marina
  • Tort cu crema de branza si chocolate fudge


    Blat 1.Praful de copt se adauga peste laptele batut si se da la o parte. nu amestecati caci veti risca sa ramaneti cu 1/2 lapte. 2. Intr-un bol mixam zaharul, ouale, cacaua, uleiul, vanilia. 3.... »


    Tort cu crema de branza si chocolate fudge
  • Tort cu frisca si visine


    BLATUL: 1. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul, si se adauga uleiul. Trepta se adauga si faina impeuna cu praful de copt. 2. La final se inglobeaza galbenusurile batute spuma. 3. Se coace... »


    Tort cu frisca si visine
  • Tort cu visine si ciocolata


    1. BLATUL Se separa oaule. Galbenusele se freaca cu apa si zaharul. Se bat albusele spuma tare si se adauga peste galbenuse. Se incorporeaza usor faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se... »


    Tort cu visine si ciocolata
  • Tort diplomat cu fructe (cel mai rapid)


    Prima data se pune o folie de celofan intr-o cratita rotunda si putin udata cu apa ca sa se lipeasca folia de pereti. Se imbraca peretii cratitei pe interior cu fructele dorite si apoi se... »


  • Turta insiropata


    Se amesteca 70g unt cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o compozitie spumoasa. Se adauga faina si bircabonatul, 150g nici macinate fin si coaja rasa de la 1 lamaie. Se bat... »


  • Tort cu crema de cocos si capsuni


    1. Se bat ouale cu apa pîna se fac spuma. Apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamîie, urmat de untul moale, mixînd mai departe. 2. Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt,... »


    Tort cu crema de cocos si capsuni
  • Diplomat de lamaie


    Blat: Se bat albusurile spuma si se adauga zaharul treptat si apoi galbenusurile si la sfarsit faina si praful de copt,1 esenta de vanilie Crema: Se spala lamaia (o lamaie si jumatate) se fierbe... »


    Diplomat de lamaie
  • Tort de banane si ciocolata


    Preincalziti cuptorul la semnul 4/180 grade C. Faceti bananele terci. Pregatiti compozitia pentru blat, ca si la blatul de tort in care incorporati bananele si ciocolata. Impartiti compozitia in... »


    Tort de banane si ciocolata
  • Tort Magic Moments


    1. BLATUL Ouale se bat cu doua linguri de apa fierbinte, zahar, coaja si esenta de lamaie, pana la consistenta unei creme. Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt, apoi se cern peste crema... »


    Tort Magic Moments
  • Dobos in stil italian


    Acest fel de prajitura este o reusita imbinare a traditionalului desert italian Panna cotta cu dobosul pe care il stim noi. Retetea se pregateste in trei etape dupa cum urmeaza: 1. BLAT DE CAFEA... »


    Dobos in stil italian
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda