Retete

  • Tort de fructe uscate cu frişcă


    Se bat albuşurile spumă cu zahărul şi când s-au întărit se adaugă alunele, migdalele si curmalele tăiate în lung. Se amestecă toate bine, apoi compoziţia se pune în forma de tort unsă... »


  • Tort de nuci şi cacao


    Blatul: Se bat albuşurile cu zahărul şl cacaua până se întăresc. Se adaugă pesmetul; apoi nucile. Se amestecă compoziţia uşor şi se toarnă într-o tavă unsă, dreptunghiulară. Se... »


  • Tort de alune


    Se bat ouăle şi zahărul puternic şi când compoziţia stă pe tel se adaugă faina şi piureul de castane. Se toarnă compoziţia în forma cu grosime de 1 cm. Blatul copt se taie în două... »


  • Tort Castel


    Blaturi: 6 oua intregi, 6 linguri de apa si 450g zahar se bat bine cu mixerul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, turnate incet sub forma de ploaie. O forma de tort de 26 cm si o oala... »


    Tort Castel
  • Tort de alune cu crema de cafea


    Prajiti alunele intr-o tigaie uscata. Macinati-le cat mai marunt. Separati albusurile de galbenusuri. Frecati cele 10 galbenusuri cu 200g zahar. Adaugati coaja rasa de lamaie si 1 lingura zeama de... »


  • Tort de nuci


    Se amesteca 70g unt cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o compozitie spumoasa. Adaugati faina si bicarbonatul, 150g nuci macinate fin si coaja rasa de lamaie. Bateti... »


  • Tort de ciocolata cu ghimbir


    Frecati margarina UNIREA cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pus la... »


  • Tort cu ciocolata


    Se topeste untul intr-o cratita, dupa care adaugi zaharul, cacaua si laptele. Lasi sa fiarba 3-4 minute. Din aceasta compozitie opresti 17 linguri, iar restul pui la racit. Odata racit, adaugi... »


  • Tort de alune umplut cu marmelada fina


    Alunele se pun în cuptor într-o tavă şi se încălzesc până ce se pot curăţa uşor de coaja subţire, frecându-se cu un şervet aspru, apoi se dau prin maşina de nuci. Untul se freacă... »


  • Tort de alune si ciocolata


    Blatul. Se bat albuşurile spumă cu zahărul, se adaugă alunele prăjite, curăţate şi râşnite, după care compoziţia se coace în forma unsă. Rece se taie orizontal în două, se umple cu... »


  • Tort de migdale crud


    Untul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din compozitie in tava de chec tapetata cu hartie pergament udata cu rom. Se adauga... »


  • Flori colorate


    Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata framanti acest amestec cu esenta, colorant si faina, cat mai e nevoie, pentru a se... »


  • Fursecuri dulci


    Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr... »


  • Biscuiti cu cardamon


    Inainte de amestecarea ingredientelor, se topeste untul si se incalzeste smantana (foarte putin). Intr-un bol se pune smantana calda, peste care se adauga drojdia si mierea. Se amesteca si se lasa... »


    Biscuiti cu cardamon
  • Palmieri cu curmale


    Cerneti faina intr-un bol, puneti margarina UNIREA sau untul, uleiul, zaharul, amestecati bine apoi turanti apa de flori de portocale. Continuati framantatul. Din cand in cand stropiti aluatul cu... »


    Palmieri cu curmale
  • Corn de vanilie


    Se amesteca 250 g de zahar brun cu 250 g felii de margarina UNIREA la temperature camerei, pana se uniformizeaza. Adaugam 4 oua intregi, 20 g zahar vanilat, putina sare, coaja razuita de pe o... »


  • Briose cu lichior de oua


    Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt. Batem spuma ouale, zaharul vanilat, uleiul si... »


  • Pogaci cu iaurt


    Framantan faina, margarina UNIREA branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o noapte. A doua zi intindem aluatul la 1 deget grosime, decoram cu... »


  • Cornulete cu unt


    Inmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe fiecare in parte in forme rotunde si le taiem in 8 bucati. Le rulam si... »


  • Placinta cu caise


    Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, incorporam faina, drojdia inmuiata in lapte cu zahar si la sfarsit, untul topit. Intindem aluatul, il punem intr-o tava si il lasam la dospit. Intre timp... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda