DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Placinte cu branza de oaie si marar


    Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mararul proaspat si il adaugam la aluat. Il lasam... »


  • Cornulete cu susan


    Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2 oua intregi. Adaugam drojdia si faina si... »


  • Piscoturile cu vin


    Rupem piscoturile in bucati si le punem intr-un vas mai mare. Le stropim cu vin, stafide, smochine taiate bucati si presaram cu nuci. Amestecam ouale cu zaharul si zeama si coaja de lamaie intr-un... »


  • Fursecuri


    Drojdia se pune la fermentat cu putin lapte. Cand creste se framanta un aluat cu 4 galbenusuri si unt. Se imparte in trei, se da forma rotunda si se lasa o jumatate de ora la odihna. Cele 4... »


  • Indiene cu frisca


    Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu razatura de portocala si se incorporeaza usor in albusuri.Se cerne faina deasupra,se amesteca usor de jos in sus... »


    Indiene cu frisca
  • Biscuiti cu stafide


    Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina UNIREA stafidele si se pune in frigider ½ ora. Apoi se imparte in 4 parti si se fac niste... »


  • Biscuiti cu stafide


    Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina UNIREA stafidele si se pune in frigider ½ ora. Apoi se imparte in 4 parti si se fac niste... »


  • Rulada de nuca cu martipan


    Din oua, zahar si faina se coace un piscot subtire. Din lapte, budinca si zahar se fierbe o budinca groasa, care se va amesteca bine cu untul. Amestecam foarte bine si martipanul cu nuca, pana ce... »


  • Biscuiti cu diferite arome


    Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanilat, coaja de lamaie razuita iar in cealalta... »


  • Gofri


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina UNIREA Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare grija, albusurile batute spuma. Eu,... »


  • Briose cu castane


    Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul, gemul, esenta de rom si ciocolata topita.... »


  • Rulada de piscot cu crema Bailey's


    Se bat spuma galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat. Faina se presara in bol si se amesteca bine cu praful de copt. La albusuri se adauga sare si se bat spuma tare. Se pune peste galbenusuri... »


  • Placinta cu lapte


    Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul să nu rămână cocoloaşe). Se mai pun în... »


  • Delicatese din corn


    Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse se adauga la spuma impreuma cu frisca batuta din albusuri si zahar... »


  • Saratele gustoase, ieftine si usor de preparat


    Se framanta ingredientele pana se obtine un aluat moale. Daca nu este destul de moale se poate adauga un pic de lapte. Se pune in frigider pentru o noapte. A doua zi se intinde aluatul de grosimea... »


  • Fursecuri cu anason


    Ouale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o lingurita din compozitie, cu distanta intre formele rotunde. Se lasa la odihna 4... »


  • Biscuiti de ciocolata


    Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru... »


  • Fursecuri cu ciocolata


    Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga doua linguri de cacao si se toarna ciocolata... »


  • Fursecuri cu migdale


    Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua oua intregi si se omogenizeaza. Se adauga untul... »


  • Baigli cu nuca


    Din apa si zahar, coaja de lamaie si cuisoare se face un sirop. Cand e gata se adauga unt cat o nuca si scoate afara cuisoarele. Nuca se amesteca cu stafidele, se toarna siropul fierbinte, apoi... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda