DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fursecuri diferite


    Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt. Apoi adaugam faina. Turnam jumatate de aluat in... »


  • Piscot cu gris si fructe


    Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga cu grija la galbenusuri cu 16 linguri de griş. Compozitia se... »


  • Piscot cu gris si fructe


    Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga cu grija la galbenusuri cu 16 linguri de griş. Compozitia se... »


  • Cubulete a la Pozsony


    Amestecam margarina UNIREA cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din albusuri de ou si 20 g de zahar si o... »


  • Bule de ciocolata cu crema


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga doua linguri de cacao si miezul de nuca macinat. Se topesc 100 g ciocolata la bain-marie, cu... »


  • Desert ornamental


    Se bat albusurile, se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom si se mai bat pana cand compozitia capata un aspect lucios. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si cu ajutorul unui... »


  • Fursecuri cu cocos


    Aluatul: Zaharul, galbenusurile si apa fierbinte se amesteca bine. Adaugam faina (in care am pus praful de copt), cacao si la sfarsit albusurile batute spuma. Acest amestec se coace intr-o tava... »


  • Amaretto


    Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate patru in fiecare cupa).... »


  • Turta dulce


    Se amesteca faina cu praful de copt, romul, cuisoarele macinate, anasonul, scortisoara si nucsoara. Se adauga ouale pe rand, untul inmuiat si taiat bucatele, mierea topita in prealabil si coaja... »


  • Cornuri cu nuca


    din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarina UNIREA topita si se ruleaza. Se pun pe o tava... »


  • Coronita de linzer


    Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina UNIREA faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa stea 30 de minute, dupa care se intinde o... »


  • Fursecuri


    Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga miezul de nuca macinat, esenta de migdale si doua linguri de faina. Se... »


  • Rulada cu nuci si ciocolata


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se incorporeaza... »


  • Salam de biscuiti cu ciocolata


    Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei linguri de cacao si zaharul vanilat. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca, astfel incat biscuitii... »


  • oua din biscuiti


    Untul sau margarina UNIREA se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, incat sa se poata forma cu usurinta. Se... »


  • Cornulete mici


    se faramiteaza untul cu faina. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se plamadeste bine totul. Se formeaza 16 galuste, care se pastreaza la frigider pana in ziua urmatoare. A doua zi se ia un... »


  • Biscuiti cu ciocolata


    Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se captuseste o tava cu folie si se pune foaia cu... »


  • Cornulete mici


    Se faramiteaza untul cu faina. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se framanta bine totul. Se formeaza 16 galuste, care se pastreaza la frigider pana in ziua urmatoare. A doua zi se ia un... »


  • Batoane cu ciocolata


    Se amesteca jumatate din cantitatea de faina cu praful de copt dizolvat cu putin apa. Se face o adancitura in mijloc si se pun inauntru galbenusul si albusul. Se adauga in faina unul taiat... »


  • Biscuiti cu ciocolata


    Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit. Se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi faina si nucile. Se amesteca si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda