DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fursecuri cu marmelada


    Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si sarea. Se amesteca bine, pana se obtine un aluat... »


  • Fursecuri cu stafide


    Se pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul. Se unge bine o tava cu ulei si se pun cu... »


  • Fursecuri cu portocale


    Se freaca untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga, pe rand, galbenusurile, apoi ouale intregi, coaja rasa de portocala si la sfarsit, treptat, faina. Se amesteca bine, se unge o tava cu... »


  • Biscuiti dietetici


    Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga praful de copt dizolvat in zeama... »


  • Cornulete


    Se freaca faina cu margarina UNIREA se adauga galbenusurile si coaja rasa de lamaie si se framanta un aluat elastic. Se intinde o foaie subtire, care se taie in patratele egale, cu latura de 5-6... »


  • Biscuiti rapizi cu cereale


    Amestecam bine toate ingredientele. La sfarsit punem faina, si putem adauga inca o lingura daca nu s-a legat bine compozitia. Udam mainile cu apa si formam biscuitii pe care ii punem in tava unsa... »


    Biscuiti rapizi cu cereale
  • Pesmeciori cu smintina


    Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilia si smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet si untul. Se amesteca bine. Se pune faina si se framinta un... »


  • Pesmeciori deliciosi


    Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamiie. Se framinta totul bine,... »


  • Crochete din gris


    Se prepara grisul: se fierbe laptele iar cand da in clocot, se toarna grisul incet, amestecand continuu, untul si putina sare si se fierbe in continuare pe foc mic. Se ia de pe foc, dupa ce s-a... »


  • Gnochi din gris


    Se fierbe laptele si cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul incet, in ploaie, amestecand continuu. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, se adauga sare, apoi se ia de pe foc si se amesteca... »


  • Perisoare din gris


    Laptele amestecat cu apa se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot, se pune grisul in ploaie, amestecand continuu. Dupa ce a fiert aproximativ 10 minute, se adauga zaharul si putina sare si se... »


  • Biscotti


    Nucile sau migdalele le prajiti intr-o tigaie de teflon fara pic de grasime sau intr-o tava la cuptor, dar aveti grija sa nu se arda ca eu le-am ars si nu am mai pus decat cateva. Ouale (trebuie sa... »


    Biscotti
  • Fursecuri asortate pentru Mos Craciun


    Fursecurile asortate presupun mai multe tipuri de fursecuri care se servesc impreuna. Pot fi cele doua de mai jos sau alte fursecuri ori biscuiti de craciun. Inele impletite: Se... »


    Fursecuri asortate pentru Mos Craciun
  • Fursecuri cu nuci


    Ouale se bat spuma tare cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga cate putin ulei si faina. Separat, se pune la ars putin zahar, iar cand incepe sa fiarba se adauga nucile rumenite in prealabil... »


  • Fursecuri cu alune


    Albusurile se bat spuma tare, apoi se pun pe foc mic si se bat in continuare, adaugand zaharul putin cate putin. Se adauga apoi si zaharul vanilat, continuand sa se bata albusurile bine. Se ia... »


  • Fluturasi


    Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi paharul de faina si se incorporeaza bine. Se pregateste o tava, unsa cu unt si se adauga cu o lingurita, din compozitie,... »


  • Covrigei cu miere


    Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se fac rulouri subtiri si lungi,... »


  • Limbi de pisica


    Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Separat se bat doua albusuri spuma tare si se... »


  • Sticsuri


    Untul se freaca impreuna cu zaharul timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga apoi zaharul vanilat si ouale unul cate unul.Se freaca toate ingredientele si se adauga faina cu bicarbonatul. Se... »


  • Noduri dorohoiene


    Un ou se fierbe tare, i se scoate galbenusul si se amesteca bine impreuna cu celelalte 2 galbenusuri crude ramase. Se adauga zaharul, jumatate din cantitatea de faina, apoi untul moale si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda