Retete

  • Fursecuri simple


    Untul frecat spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, cernuta in ploaie. Aluatul obtinut, se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma tare... »


  • Biscuiti cu gem si nuci


    Faina se amesteca cu putina sare si o ceasca de apa calda. Se adauga jumatate din cantitatea de unt si se framanta bine aluatul si se lasa apoi la rece, sa se odihneasca. Se intinde o foaie care se... »


  • Cornulete cu smantana si nuci


    Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa la rece. Dupa o ora se scoate si se intind mai... »


  • Biscuiti simpli


    Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga zaharul vanilat, amoniacul stins cu otet, putina sare si faina in... »


  • Piscoturi cu marmelada


    Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamîie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putina sare, apoi se toarna cate putin laptele rece si... »


  • Piscoturi cu gem


    Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile batute spuma tare, 1 lingura de rom si zaharul vanilat. Aluatul obtinut se... »


  • Piscoturi cu lamaie


    Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama de la o lamaie mica si se dauga faina si albusurile batute spuma. Aluatul... »


  • Piscoturi cu vanilie


    Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga apoi nucile macinate, doua pachetele de zahar vanilat, putina sare si faina, cernuta in ploaie. Aluatul obtinut se intinde, se taie romburi... »


  • Biscuiti cu anason


    Se amesteca totul intr-un castron, se freaca putin, se toarna o foaie subtire in tava unsa cu unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute, se trage tava la gura cuptorului, se taie coca repede in... »


  • Fursecuri


    Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se omogenizeaza compozitia. Se... »


  • Fursecuri cu stafide


    Untul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se adauga albusurile batute spuma tare, apoi faina, in ploaie. Se pun mici... »


  • Fursecuri cu nuci


    margarina UNIREA frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si apoi albusurile batute spuma si se omogenizeaza bine. Se pune... »


  • Piscoturi de sampanie


    Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile frecate spuma, dupa care se incorporeaza cele doua amestecuri.... »


  • Fursecuri cu nuci si unt


    Se freaca ouale cu untul sau margarina UNIREA se adauga praful de copt, zaharul si faina cit este necesar pentru a se forma o coca moale, din care se ia cu lingurita si se toarna in tava unsa. Se... »


  • Fursecuri cu nuci si unt


    Se freaca ouale cu untul sau margarina UNIREA se adauga praful de copt, zaharul si faina cit este necesar pentru a se forma o coca moale, din care se ia cu lingurita si se toarna in tava unsa. Se... »


  • Fursecuri cu nuci si unt


    Se freaca ouale cu untul sau margarina UNIREA se adauga praful de copt, zaharul si faina cit este necesar pentru a se forma o coca moale, din care se ia cu lingurita si se toarna in tava unsa. Se... »


  • Pesmeti melci


    Se amesteca totul, se adauga atita faina cit este necesar ca sa intinda o foaie, se presara pe ea zahar si citeva nuci pisate, se ruleaza, apoi se taie in felii care trebuie sa fie ca melcii. Se... »


  • Salam de biscuiti


    Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscuitii zdrobiti, amestecind bine de fiecare data.... »


  • Savoiardi (biscuiti piemontezi pentru Tiramisu)


    Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere. Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu... »


  • Sufleu cu smintina


    Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc fara sa se inceteze amestecatul pina in clipa cind incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cind s-a racit, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda