Retete

  • Fursecuri cu dulceata de caise


    Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 mm si se taie modele de Craciun, dar atentie la... »


  • Papanasi cu iaurt


    Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pesmet(calit in prealabil si amestecat cu zahar). »


  • Gogosi cu iaurt


    Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia. Se ia cu o... »


  • Alivenci


    Se da brinza prin sita si se amesteca bine cu malai, oua, sare, faina si unt. Se toarna in tava tapetata cu faina si se coace 35 min. Se taie patrate. »


  • Prajiturele cu migdale glazurate


    Se bat albusurile spuma tare, migdalele se amesteca cu zaharul, lichiorul si galbenusurile pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza si albusurile iar aluatul se toarna in tava unsa si tapetata cu... »


  • Stelute cu jeleu


    Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina si se taie cu forma inimioare. Se pun pe o tava tapetata cu hartie de... »


  • Bastonase cu migdale si nuci


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema. Se adauga migdalele si nucile pisate, amestecate bine impreuna, faina si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o forma patrata de tabla.... »


  • Sarut cu nuci


    Untul cu zaharul si scortisoara se bat pana devine spumos, apoi pui un galbenus si un ou. Se adauga nucile macinate si faina. Totul se framanta ca un aluat, se formeaza aluatul in forma unei bile,... »


  • Piscoturi


    Pentru ca piscoturile sa reuseasca, ouale trebuie sa fie proaspete si zaharul fin cernut. De la inceput se pregateste pe o hirtie zaharul pisat, iar pe alta hirtie faina proaspat cernuta. Se bat... »


  • Biscuiti cu glazura de ciocolata


    Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini. Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu diverse forme. Se pun intr-o tava unsa si se... »


  • Minirulade cu gem


    Foaia se obtine astfel: se bat cu mixerul cele trei oua intregi impreuna cu un pic de sare si cativa stropi de lamaie. Cand ouale si-au dublat volumul (5 minute) se presara zaharul si se mai... »


  • Indiene


    Blatul: se aseaza intr-un castron potrivit faina, grisul, 100 g miere de albine, nuca macinata si ulei presat la rece. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se adauga putina apa rece. Compozitia se... »


  • Piscoturi cu amoniac


    Se bat bine ouale cu zaharul, uleiul si amoniacul. Se pune faina si se mesteca pana se obtine un aluat tare (ca la taitei). Se-ncalzeste cuptorul bine. Se iau bulgarasi din aluat si se fasoneaza.... »


  • Galusti cu prune


    Se aleg cartofii, se spala bine cu apa rece si se pun in coaja la fiert cu sare si intregi. Dupa ce au fiert, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne, li se adauga faina, sarea,... »


  • Saratele simple


    Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor. »


  • Paleuri cu stafide


    Se freaca zaharul cu margarina UNIREA pana ce aluatul devine cremos, se adauga ouale, zaharul vanilat, esenta de rom si se amesteca in continuare, se mai adauga si stafidele care au stat in... »


  • Biscuiti cu forme


    Se framanta un aluat din toate ingredientele. Trebuie sa fie destul de tare ca sa poata fi intins cu sucitorul pe planseta. Amoniacul se stinge in laptele cald. Aluatul se lasa la rece pana a doua... »


  • Papanasi de branza dulce si gris


    Branza de vaca zdrobita cu o furculita se amesteca cu grisul,faina,ouale si sarea. Se omogenizeaza bine , se fac cu mana galusti rotunde care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt... »


  • Stelute cu rom


    Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se taie stelute sau alte forme dorite. Se pun in... »


  • Pesmeti


    Se freaca untul cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, apoi stafidele, amestecandu-se mereu. Nu e recomandat sa se foloseasca un mixer pentru ca daca se amesteca... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda