Retete

  • Chiacchiere (de carnaval), un fel de minciunele


    Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna Se toarna peste faina. Se pune untul moale si apoi coaja rasa de la lamaie Se incorporeaza tot si aluatul obtinut se lasa la... »


    Chiacchiere (de carnaval), un fel de minciunele
  • Lebede indragostite


    Preparare coji Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea ,iar cand da in clocot se adauga faina in bloc si se amesteca. Se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se... »


    Lebede indragostite
  • Inimioare


    Se pune apa si uleiul la fiert iar cand acesta a inceput sa fiarba adaugam faina in bloc amestecand energic ca sa nu ramana cocoloase. Dupa ce s-a racit adaugam ouale unul cate unul.Compozitia... »


    Inimioare
  • Fursecuri cu nuci de padure


    Se pregateste tava captusita cu cirtie de copt. Untul se fraca bine cu zaharul,zaharul vaniliat,coaja de lamiie,la sf. faina si nucile macinate. Din acest aluat se dreseaza forme dorite ,dupa care... »


  • Cornulete si ineluse de post


    Se framanta faina cu margarina UNIREA pana se omogenizeaza si se adauga amestecul de apa clocotita, otet, sare, bicarbonat, lamaia si vanilia. Aluatul astfel obtinut se lasa la rece o ora, apoi se... »


  • Cornulete fragede


    margarina UNIREA se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged. Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2cm. Taiati-le in bucati lungi de 5cm... »


  • Sarlota cu fructe


    Foile: Amesteci faina, sarea, smantana si untul. Framanti un aluat pe care il dai la rece pentru 1 h. Apoi imparti aluatul in 2 si il coci pe dosul tavii l0 min. Lasi foile sa se raceasca.... »


  • Rulada cu castane


    Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul obtinut intr-o tava unsa bine cu unt la un deget grosime si il coacem. Il scoatem pe un... »


  • Sufleu cu branza si visine


    Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul vanilat si zaharul. Adaugam la galbenusuri branza amestecata cu... »


  • Lapte de pasare


    Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura in lapte fierbinte si formeaza bulgari mari din... »


  • Soufle cu branza si piersici


    Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. margarina UNIREA se amesteca cu galbenusuri, zahar,... »


  • Sufleu de orez


    cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga la orez, se amesteca, se adauga apoi albusurile,... »


  • Sufleu de orez


    Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. margarina UNIREA si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se... »


  • Sufleu de piersici


    Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul vanilat amestecat cu praful de copt. La urma se amesteca cu albusurile spuma. Se taie... »


  • Sufleu din dulceata de fructe


    Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au batut bine cele patru galbenusuri. Forma se lasa... »


  • Sufleu de fructe


    Se dau biscuitii pe razatoare mica, se pun intr-un castron adanc, se amesteca cu galbenusurile batute bine si cu smantana in care s-a ras coaja de la jumatate de lamaie. In smantana se adauga... »


  • Sufleu cu smantana


    Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma cu patru linguri de zahar. Amestecul se ingroasa cu o lingura de faina adaugata in ploaie si se subtiaza cu o cana de smantana. Amestecul omogenizat... »


  • Sufleu de visine


    Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-le putin in apa calduta. Sfarama branza cu o... »


  • Sufleu cu lichior


    Intr-un vas se pun zaharul, vanilia, faina si galbenusurile. Se amesteca cu lingura de lemn, se adauga laptele cald si se amesteca pentru a nu face cocoloase. Se pune vasul pe foc mic, pana incepe... »


  • Sufleu cu migdale


    Se prepara laptele de migdale astfel: se piseaza bine migdalele, se pun intr-un vas si se toarna peste ele laptele clocotit. Se acopera cu un capac si se tine vasul la cald 2 ore, ca sa se faca o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda