DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fondant au chocolat/Fondant de ciocolata


    Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mult aer). Se amesteca totul impreuna. Puteti... »


  • Soufleul meu de mere


    Se face o crema de vanilie dintr-un kg de lapte si 5 oua(adica doar galbenusurile), se lasa sa se racoreasca si se curata cateva mere, se scobesc si se coc. Se unge un vas cu margarina UNIREA si... »


    Soufleul meu de mere
  • Crema de primavara


    Facem un mujdei fin din usturoi. Prajim piureul obtinut in ulei. Sarati si piperati piureul si cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati supa de zarzavaturi. Lasati amestecul sa fiarba timp de 10... »


  • Crema de alune si ciocolata


    Alunele se piseaza cu zaharul si cu un albus. Compozitia se scoate din vas si se adauga galbenusurile, ciocolata muiata, untul spuma si albusurile spuma. »


  • Crema Tokaji


    Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra pana devine neted. Amestecam pana se topeste zaharul. Punem frisca intr-un aparat... »


  • Crema in doua culori


    Amestecam in ½ l de lapte sarea, zaharul, untul si grisul. Fierbem crema amestecand continuu. Adaugam la restul de lapte galbenusurile si adaugam la amestecul cald. Luam de pe foc, si adaugam... »


  • Umplutura cu nuci


    Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand intre timp la foc mic aproximativ 4-5 minute.... »


  • Lapte de pasare


    Separam galbenusurile de albusuri si punem la fiert 1 l de apa. Punem la fiert si laptele impreuna cu zaharul vanilat. Batem spuma albusurile impreuna cu zaharul pudra si zeama de lamaie intr-un... »


  • Crema de vanilie


    Se fierbe laptele. Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor. Se adauga gradat laptele fierbinte si, la foc mic, amestecand... »


  • Crema de branza cu capsuni


    Spalam capsunile, indepartam verdeata cu coditele, le taiem in doua si le presaram cu 50 g de zahar. Branza se amesteca cu sirop si 50 g de zahar. Se bate frisca cu zaharul ramas. La urma impartim... »


  • Umplutura de castane pentru rulade


    Se adauga piure de castane, unt, galbenusurile si zahar vanilat. Se bate spuma si se unge rece pe aluat. Cantitatea este suficienta pentru doua rulouri. »


  • Crema de zmeura cu spuma de mac


    Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda. Gelatina inmuiata in apa se topeste si se... »


  • Crema de castane


    Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si pireul de castane, apoi se adauga laptele. Se bate bine pe aburi cu telul, pina se ingroasa. Se da deoparte si se amesteca pina se racoreste, apoi se... »


  • Crema de oua


    Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu mustarul si untul si se adauga sare si piper dupa gust. Se presara cu arpagic si... »


  • Ciocolata de casa


    Arahideie se taie in bucati si se rumenesc cateva minute intr-o tava introdusa Ia cuptor. Acestea se amesteca cu cacaua si cu laptele praf, se dizolva zaharul intr-o cana cu apa si se amesteca apoi... »


  • Ciocolata la cuptor


    Se amesteca sarea si praful de copt cu faina. Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema fina. Se bat ouale si se adauga esenta de vanilie. Crema si ouale se adauga la faina. Mai tarziu se... »


  • Crema de portocale cu piscoturi


    Se pune pe foc laptele impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat, amestecand bine si avand grija sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce amestecul incepe sa clocoteasca, se ia de pe foc si se lasa... »


  • Crema de vanilie


    Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar, pana cand spuma incepe sa se intareasca si sa capete consistenta. Se adauga la sfarsit o... »


  • Crema de vanilie cu rom


    Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar si cu romul, la fel ca in reteta precedenta. Galbenusurile, frecate cu zaharul ramas, se subtiaza cu cateva linguri de lapte, dupa care... »


  • Crema de zahar ars


    In vasul in care se va face crema, se topesc patru linguri de zahar. Se misca vasul, astfel incat zaharul sa-i acopere si peretii, apoi se lasa sa se inchege. In acest timp, se bat ouale intregi si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda