Retete

  • Crema de ciocolata garnisita cu frisca


    Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pina cind se raceste crema. Se adauga... »


  • Crema sabaglione


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pina se ingroasa crema. Atunci se retrage... »


  • Parfait cu biscuiti


    Se bat albusurile spuma si se amesteca usor biscuitii rupti in patru. Zaharul se pune la fiert cu cacao si o ceasca esenta de cafea, apoi se da la rece. Untul se freaca spuma, se adauga pe rind... »


  • Crema de mere la pahar


    Se taie in felii 3 mere. Citeva felii se opresc pentru ornat, celelalte se asaza in pahare si se presara cu zahar praf si lichior. Se freaca zaharul cu galbenusurile pe foc, se adauga piureul de la... »


  • Lapte de pasare


    Taiati batonul de vanilie in doua pe lungime si puneti-l in lapte. Fierbeti laptele, adaugand coaja de lamaie si romul. Lasati-l apoi la racit, acoperit. Frecati galbenusurile cu zaharul, pana cand... »


  • Cupe cu crema de vanilie si struguri


    Se fierbe laptele cu batonul de vanilie despicat in doua. Se acopera. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul, pina ce se obtine o crema spumoasa. Se incorporeaza treptat faina. Se subtiaza... »


  • Umplutura de nuca pentru pasca


    Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine, dupa care se adauga nuca macinata si abusurile... »


  • Umplutura din ciocolata


    Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in compozitie zaharul vanilat, cacaua si separat se topeste cu 2 linguri de apa si unt,... »


  • Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte


    Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe rand galbenusurile, stafidele, pesmetul si la... »


  • Umplutura de urda pentru placinte


    Urda se freaca bine, pana devine o pasta. Se amesteca apoi cu sare, mararul verde tocat marunt, galbenusurile si smantana. Se omogenizeaza bine compozitia iar la final se adauga albusurile batute... »


  • Sarlota


    Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana ce compozitia creste si se albeste. Se toarna apoi laptele cate putin si se amesteca pe foc mic, pana se ingroasa. Se trece crema prin... »


  • Sarlota cu ciocolata si vin


    Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, albusurile batute spuma tare si la final vinul... »


  • Sarlota cu ciocolata


    Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele. Se pune vasul pe foc mic, sa se ingroase. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu... »


  • Sarlota de banane


    Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca apoi cu faina si se adauga laptele cate putin. Se pune vasul pe foc mic sa se lasa sa se ingroase, dupa care se lasa sa se raceasca. Intre timp se... »


  • Lapte de pasare


    Laptele impreuna cu vanilia se pun la fiert. Se bat spuma tare 6 albusuri, se adauga 100 gr zahar si se bat in continuare pana ce spuma nu mai cade de pe tel. Cand laptele incepe sa fiarba se face... »


  • Crema de portocale


    Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa capete consistenta unei smantani mai groase se ia de pe foc si se lasa sa se... »


  • Crema de lamaie


    Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la doua lamai precum si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca pe foc pana se... »


  • Crema de portocale cu miere


    Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Se ia apoi... »


  • Crema de nuca cu miere de albine


    Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt. Separat, se amesteca mierea cu ouale si se pun pe foc pana se ingroasa. Se lasa la... »


  • Crema de zahar ars


    Laptele se fierbe impreuna cu zaharul vanilat si cu un praf de sare, dupa care se lasa la racit. Separat se bat ouale intregi cu 5 linguri de zahar pana ce compozitia creste si devine ca o crema.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda