DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Crema de frisca


    Se freaca 2 galbenusuri crude cu ciocolata. Se amesteca usor cu frisca batuta cu zahar. »


  • Crema pentru prajituri


    Aceasta crema pentru prajituri poate fi cu usurinta pregatita inainte si depozitata, astfel ca atunci cand aveti musafiri neanuntati una doua puneti crema pe un blat si aveti desertul asigurat.... »


  • Amaretto Creme Brulee


    Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil. Se pregatesc 6 forme rezistente la temperatura inalta. Daca se poate sa... »


  • Crema engleza cu ananas


    Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se omogenizeaza totul incepand incet si pe urma... »


  • Lapte de pasare (iese sigur)


    Laptele se pune la fiert cu 100 g de zahar si cu zaharul vanilat. Intre timp ouale se separa si albusurile se bat spuma tare, incorporand restul de zahar - spuma trebuie sa fie foarte tare. Cand... »


    Lapte de pasare (iese sigur)
  • Crema de zahar ars


    Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat ouale cu restul de 1/2 kg de zahar, se adauga laptele si se amesteca bine. Dupa ce s-a ars... »


  • Crema de zahar ars


    Se face caramelul din zahar, cantitatea de zahar se alege din ochi in fucntie de tava in care se va pune la cuptor. Zaharul cat timp este cald se 'tapeteaza' marginile de la tava sau cratita in... »


  • Crema de zahar ars cu capsune


    Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in vase de jena si imediat se adauga bucatele de capsune. Intre timp, se amesteca cele... »


    Crema de zahar ars cu capsune
  • Crema de ciocolata fara gelatina


    Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic. Dupa ce am frecat bine untul cu zaharul, am adaugat cate un galbenus si dupa fiecare... »


  • Crema de banane 1


    Se bat ouale, se amesteca cu laptele in care s-a pus si zaharul, se adauga. Coaja de lamaie si bananele taiate in felii rotunde, apoi stafidele. Se imbraca o forma cu zahar ars (cele patru linguri... »


  • Crema alba cu crusta de caramel


    Laptele se toarna intr-o craticioara si se amesteca impreuna cu frisca. Se cresteaza batonul de vanilie pe lung, se scoate miezul si ambele se pun in lapte, alaturi de scortisoara si coaja de... »


  • Crema de zahar ars Philadelphia


    Cele 50g de zahar se pun intr-o craticioara pe foc potrivit si se lasa, fara a se amesteca, pana se caramelizeaza. Se toarna imediat in forma de copt, iar aceasta se rasuceste usor astfel incat... »


    Crema de zahar ars Philadelphia
  • Crema la pahar cu zmeura


    Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra. Se adauga mascarpone, lingura cu... »


    Crema la pahar cu zmeura
  • Crema de lamiie


    Din zahar si 1/2 ceasca apa se prepara un sirop putin legat. Se adauga zeama de la amindoua lamiile si coaja de la una. Dupa ce s-a racit, se amesteca usor cu frisca. »


  • Turta dulce pentru vin


    Se fierbe apa cu zaharul, pina cind siropul se lipeste bine de degete, se toarna cald in miere si se adauga faina; se amesteca bine compozitia si se lasa sa stea 24 de ore. Dupa aceasta perioada,... »


  • Lapte de pasare


    Freaca spuma 5 galbenusuri cu 60 g de miere si putina sare, dupa care toarna incet 20 ml de lapte in acest amestec. In restul de 80 ml de lapte pune o jumatate de baton de vanilie taiat in doua pe... »


  • Banane cu zahar ars si miere


    Se curata bananele, se taie pe jumatate, pe lungime. Se incinge o plita pe aragaz (se poate folosi si o tigaie termorezistenta), se ung bananele cu putin unt topit, se presara zahar si se tin doua... »


  • Capsuni cu ciocolata


    Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se Iasa sa se scurga. Se pregateste o glazura de ciocolata. Se dizolva zaharul in opt linguri de apa, se adauga trei linguri de cacao si se Iasa... »


  • Turta dulce cu nuci


    Se pune mierea intr-un vas la foc mic si se amesteca pina devine lichida. Se da la o parte, se lasa sa se raceasca si se adauga zaharul, coaja de lamiie, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de... »


  • Tarta de dimineata


    Se taie chiflele graham in doua si se pun la prajit. Se ung cu unt sau margarina UNIREA si se adauga cate o lingurita de miere care se intinde bine cu ajutorul cutitului. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda