DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Aluat pentru pateuri


    Din ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua minute, apoi se face sul si se imparte in sase bucati. fiecare bucata se intinde, dupa... »


  • Aluat pentru rulade si pateuri


    Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea foii, care mai apoi se impatureste si se pune la rece. Se repeta de doua... »


  • Umplutura de tarta cu spanac


    Din faina, unt si smantana se framanta un aluat. Se intinde apoi cu sucitorul si se strange in patru, dupa care se pune la rece. Intre timp se pregateste spanacul. Se spala si se pune la oparit... »


  • Aluat pentru tarte dulci


    Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea si apa. Se incorporeaza apoi faina si se framanta bine, pana ce devine un aluat... »


  • Puseuri


    Se dizolva drojdia cu 1 lingura de zahar in laptele caldut. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu margarina UNIREA se adauga 1 galbenus de ou, praful de sare si drojdia dizolvata in lapte.... »


    Puseuri
  • Mucenici moldovenesti (Sfintisori)


    Incepem prin a pregati compozitia pentru uns mucenicii inainte de ai pune in cuptor. Punem intr-un castronel un galbenus crud, adaugam 50 ml lapte si amestecam pana la omogenizare. Urmeaza sa... »


    Mucenici moldovenesti (Sfintisori)
  • Blat de tarta


    Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in forma de tarta. »


  • Scovergi


    Se amesteca iaurtul cu ouale, uleiul, zaharul tos, praful de sare, esenta de rom, coaja rasa de lamiie, bicarbonatul si faina si se lasa 20 minute sa se odihnesca la rece (sa se umfle faina si sa... »


  • Pogacele cu jumari


    Din 500 de grame faina, oua, vin sare, piper si drojdia dizolvata in putina apa calduta se framinta un aluat mai tare. Dupa aceea, jumarile se trec prin masina de tocat si se introduc in aluat. Se... »


  • Foi pentru prajitura


    Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cit sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu... »


  • Aluat frantuzesc


    Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina UNIREA pentru creme (moale). Se amesteca pentru a se omogeniza. Se dizolva sarea in apa rece si se adauga peste... »


  • Blat de tort


    Se pune la fiert intr-un vas zaharul si apa, doar pana se dizolva tot zaharul. Se separa albusul de galbenuse. Albusele se bat cu mixerul, cand spuma e tare se adauga siropul de zahar fierbinte, in... »


  • Baclava de Anul Nou


    Pe tava unsa cu unt se cladesc doua-trei foi, unse intre ele cu unt inmuiat pe foc, si se coc putin (7-8 minute) pana se rumenesc. Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca. Se asaza un... »


  • Strudel cu branza de vaca


    Se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute. Se freaca o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., data prin sita, se pun 2 oua si un varf de lingura de faina, zahar dupa placere, cateva... »


  • Painici pentru micul dejun


    Zaharul, drojdia si putin lapte se pun la dospit 20 min. Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc. Se toarna compozitia de drojdie apoi restul ingredientelor si se amesteca cu... »


  • Blat de tort


    Se separa galbenusurile de albus. Albusurile in care s-au pus cele 6 linguri de apa se bat spuma. Se introduc apoi galbenusurile si zaharul si le batem. Dupa ce le-am amestecat bine introducem... »


  • Coronita cu mac


    1. Despre prepararea aluatului nu prea am multe de spus, am aruncat ingredientele in masina in acesta ordine: 1.1 laptele incalzit la 40 de grade C 1.2 galbenusurile si oul intreg batute putin... »


    Coronita cu mac
  • Tortellini


    300 g faina si 3 oua se amesteca, se intind fisii si se taie patratele mici Se pune umplutura de carne (cirnati, mortadella , muschi de porc ) sau urda cu spanac etc Se fac in brodo sau cu sosuri... »


    Tortellini
  • Quiche (placinta) cu dovlecei


    COCA: Framantati o coca din faina, un ou, unt taiat cubulete, un praf de sare si 2 linguri de apa rece. Puneti coca pentru 30 de minute la frigider. UMPLUTURA: Curatati usturoiul si ceapa si... »


  • Paine cu fructe uscate si seminte de dovleac


    Pragatirile pentru painea cu fructe uscate si seminte de dovleac incepe cu o seara inainte cand se prepara maiaua amestecand apa cu drojdia si faina. Se acopera vasul si se lasa la temperatura... »


    Paine cu fructe uscate si seminte de dovleac
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda