DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Strudel de vara, cu branza dulce si visine


    Pregatim umplutura: branza se amesteca cu ouale, zaharul si zaharul vanilat, visinele cu zaharul si grisul. Pensulati o (una singura!) foaie cu ulei: Asezati la o marginea foii una dintre umpluturi... »


    Strudel de vara, cu branza dulce si visine
  • Rasucite cu budinca


    Pentr aluat: Se prepara o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar si una de faina - peste care se toarna laptele caldut. Se lasa la umflat cam 10-15 minute. Cand se umfla maiaua, se rastoarna peste... »


    Rasucite cu budinca
  • Branzoaice


    Dupa ce cantariti faina o cerneti in castron. Apoi, intr-un pahar mai mare desfacem (faramitam) cele 2 cuburi de drojdie, punem o lingura din cantitatea de zahar si 2 linguri de lapte cald, apoi... »


    Branzoaice
  • Aluat de placinta romaneasca


    Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa, oua si sare. Se aduce faina cite putin spre mijloc cu virful unei linguri de lemn... »


  • Blat de tort


    Amestecati prima data untul cu zaharul. Separati ouale. Bateti albusurile iar galbenusurile adaugati-le compozitiei cu unt. Adaugati apoi faina si praful de copt, ambele cernute, dupa care,... »


    Blat de tort
  • Aluat pentru placinte si strudele (de post)


    In primul rand se pregateste ciulamaua din faina si margarina UNIREA Se topeste la foc mic margarina UNIREA iar cand clocoteste se ia de pe foc si se incorporeaza cele doua cani de faina. Se da... »


    Aluat pentru placinte si strudele (de post)
  • Sos de capsuni cu galusti de albus


    Bateti albusurile spuma intr-un castron si turnati in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Puneti pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, faceti - cu doua linguri - galusti de albus si... »


    Sos de capsuni cu galusti de albus
  • Spuma de portocale cu jeleuri


    Se spala o portocala in apa fierbinte, se sterge bine. Se rade o lingurita de cafea mocca de coaja, se curata de coaja si se taie in doua. Se preseaza, zeama se amesteca cu foarte putin zahar.... »


  • Spuma de piersici cu rom


    Spala fructele, curata-le de coaja, taie-le in doua si dupa ce scoti samburele, taie-le bucatele. Pune-le in robotul de bucatarie impreuna cu rom (sau cu aroma amestecata cu 2 linguri de apa) si... »


  • Spuma de ciocolata


    Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija la frisca. Spuma din albus de oua se amesteca cu frisca cu ciocolata. Se dozeaza in... »


  • Spuma de zmeura


    Se pun deoparte 10-15 zmeure pentru decorare. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La albusuri se adauga un varf de cutit de sare si se bate spuma. Amestecand continuu, se... »


  • Spuma de zmeura


    Se pun deoparte 10-15 fructe pentru decor. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La albusuri se adauga un varf de cutit de sare si se bate spuma. Amestecand continuu, se... »


  • Salzburger Nockerl


    Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de... »


    Salzburger Nockerl
  • Spuma de fructe de padure


    Smantana lichida se tine la rece pana urmeaza sa fie batuta cu mixerul, impreuna cu zaharul pudra. Se bate pana se intareste. se lasa 10 minute la rece, apoi se mai bate pentru inca 2-3 minute la... »


  • Tiramisu


    Galbenusurile se freaca bine cu zaharul vreo 8 minute. Se adauga 1/2 din cantitatea de amaretto si se amesteca iar. Separat se bate putin crema mascarpone si apoi se adauga la galbenusuri.Cealalta... »


    Tiramisu
  • Marshmallows


    Se bat albusurile spuma tare si se face un sirop din zaharul tos si 80ml apa.Se adauga siropul peste albusuri si in restul de apa se inmoaie plicul de gelatina. Se adauga si gelatina si se... »


  • Spuma de cafea


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea rece si se bate in continuare. »


  • Spuma de fragi


    Fragii se spala si se curata de codite, dupa care se bat cu albusurile si zaharul pana formeaza o spuma tare. »


  • Spuma de lamaie


    Coaja de lamaie rasa impreuna cu zeama de lamaie, zaharul si galbenusurile se freaca pe bain-marie pana cand devin ca o crema. Se lasa apoi sa se raceasca si se amesteca cu albusurile batute spuma. »


  • Spuma de capsune


    Se bat spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Se adauga apoi capsunele pana ce compozitia devine ca o spuma si creste in volum. Se pune apoi la rece, pana la servire. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda