DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Spuma de ciocolata in straturi


    Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zaharul vanilat. Se bat 125 ml. frisca. Se bate albusul bezea, cu zahar. Crema de galbenus se inglobeaza in ciocolata,... »


  • Glazura de albus


    Albusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai freaca putin. »


  • Suhaida


    Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2) Zaharul se fierbe pana se obtine un sirop bine legat. Dupa racire, se adauga treptat untul bine... »


  • Sos de vanilie cu faina


    Se pune la fiert laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele treptat, amestecind continuu. Se pune din nou la... »


  • Mousse de banane pentru copii


    Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se amesteca galbenusurile cu mixerul pana se albesc si se adauga la crema de banane... »


  • Pasta de martipan


    Se amesteca migdalele macinate (daca sunt faina de migdale este si mai bine) cu zaharul praf. Se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul da lamaie, esenta de migdale si atata ou sau albus de... »


    Pasta de martipan
  • Bomboane de martzipan


    Se rade martzipanul. Folosind mixerul amestecam martzipanul, untul, zaharul pudra, laptele condensat si nuca de cocos. Se acopera mixtura si se lasa la frigider cel putin doua ore. Se scoate si se... »


    Bomboane de martzipan
  • Chec cu miere


    Puneti intr-un vas la main-marie mierea si untul. Amestecati-le pana cand se topeste untul apoi luam vasul de pe foc. Batem spuma albusurile, adaugam treptat zaharul vanilat si zeama de lamaie.... »


  • Muffins cu piersici


    Muffins sau mai pe romaneste briose au devenit niste deserturi foarte populare si la noi, iar popularitatea lor se datoreaza poate cel mai mult formei si varietatii de sortimente. Modul de... »


    Muffins cu piersici
  • Chec cu nesquik


    - se separa albusurile de galbenusuri - albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, intr-un castron de sticla ( preferabil) - separat se bat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat -... »


    Chec cu nesquik
  • Briose cu ricotta si dulceata de mure


    Briosele cu ricotta si dulceata de mure sunt deosebit de bune, iar preparea lor este foarte rapida. Este recomandata si incepatprilor intr-ale bucatariei. Se cerne făina pentru a o aerisi. Intr-un... »


    Briose cu ricotta si dulceata de mure
  • Chec economic


    Ouale se bat bine impreuna cu cele 10 linguri de zahar. Se adauga 10 linguri ulei se amesteca in continuu apoi se adauga faina in ploaie impreuna cu praful de copt esenta de si zaharul vanilat.se... »


  • Coroana Frankfurt


    Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il coacem. Dupa racire il taiem transversal in 3 foi si le umplem. Fierbem budinca... »


  • Chec a la Salmida


    Se separa albusele si se bat spuma tare. Zaharul se dizolva in cele 6 linguri de apa si se fierbe 2 minute, apoi se toarna fierbinte, treptat peste albus batandu-se in continuare. Se lasa cateva... »


    Chec a la Salmida
  • Chec - rulada


    CHECUL Am amestecat fructele uscate cu romul si coaja de lamaie. Untul l-am freacat bine cu zaharul. Am adaugat ouale batute, putin cate putin, amestecand de fiecare data, apoi migdale macinate,... »


    Chec - rulada
  • Chec defraga


    Se separa galbenusurile de albusuri si le punem in castroane separate. Galbenusurile si 10 linguri de zahar le mixam bine. Peste ele turnam sucul de la o lamaie si continuam sa mixam pana devin ca... »


    Chec defraga
  • Piscot cu crema de lapte


    Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina UNIREA cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu... »


  • Muffin de Advent


    Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune deoparte, iar cuptorul se incalzeste la 200... »


  • Muffin de Advent


    Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune deoparte, iar cuptorul se incalzeste la 200... »


  • Chec cu ciocolata si nuca


    Se freaca untul cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga trei linguri de cacao, doua linguri de rom si galbenusurile. Se toarna laptele si se bat albusurile spuma cu restul de zahar tos si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda