DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chec cu cacao


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si adauga apoi galbenusurile pe rand. Se cerne faina, uleiul, zaharul vanilat si zeama si coaja de la o lamaie. Se amesteca compozitia in albus si se... »


  • Chec cu cacao


    Se face un sirop pe foc din apa si zahar, se lasa apoi la racit. Se bat albusurile spuma, se adauga siropul apoi galbenusurile, se amesteca incet, se adauga 9 linguri de lei, coaja de lamaie rasa,... »


    Chec cu cacao
  • Chec acoperit cu ciocolata


    Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta de rom si migdale. Se bat albusurile spuma cu... »


    Chec acoperit cu ciocolata
  • Chec in trei culori


    Pentru partea galbena a checului avem nevoie de: - 5 galbenusuri - 3 linguri de faina - 3 linguri zahar - 3 linguri de ulei - 1/2 lingurita de praf de copt - esenta de vanilie - coaja de portocala... »


    Chec in trei culori
  • Chec insiropat


    Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat apoi spuma impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se freaca bine galbenusurile cu uleiul, apa, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se... »


  • Chec cu branza


    margarina UNIREA se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si branza frecata in prealabul cu albusurile batute spuma si stafidele... »


  • Chec cu nuca si rahat


    Galbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi mici, amoniacul stins cu otet si o lingura de rom. Se omogenizeaza... »


  • Chec economic


    Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul si untul topit. Se toarna laptele cald peste compozitie si se amesteca incet. Se adauga apoi praful de copt stins cu zeama de la o jumatate de... »


  • Chec colorat


    Oul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie. Se amesteca bine si se toarna laptele, incet si apoi... »


  • Chec cu miere si stafide


    Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit. Separat se bat albusurile spuma tare si se adauga peste ele faina in ploaie.... »


  • Chec cu nuca


    Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu uleiul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare cu zaharul si faina. Se toarna compozitia bine omogenizata in 2 forme de chec si se pun... »


  • Chec cu stafide si rahat


    Se freaca galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga albusurile batute spuma, stafidele, nucile tocate, rahatul taiat bucati mici si faina. Se stinge un praf de copt cu zeama de la o... »


  • Plum cake


    Untul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand. Se amesteca bine si se adauga stafidele, cojile de portocale confiate, faina si 3 linguri de rom. Amestecul se rastoarna... »


  • Chec cu ciocolata


    Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se pune... »


  • Chec rece


    Se opareste faina de biscuiti cu laptele fierbinte. Separat se freaca untul cu zaharul, iar compozitia rezultata se amestaca cu faina de biscuiti inmuiata. Se imparte compozitia rezultata in doua... »


  • Chec cu smintina


    Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga pe rind galbenusurile, amestecind bine dupa fiecare si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cernuta de 2-3 ori. Se adauga apoi bicarbonatul,... »


  • Chec ca la Soroca


    Se amesteca totul, se bate pina la formarea unei mase (ca o nsmintina groasa), dupa care se pune in tava la foc nu prea mare 100-150 grade. »


  • Chec in doua culori


    Ouale si zaharul se pun intr-un castron mai mare si se bat cu telul timp de 5 minute. Continuind sa se bata, se adauga treptat untdelemnul si apoi laptele, vanilia, praful de copt, coaja rasa de... »


  • Chec rapid


    Ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga faina si un praf de copt. Se pune o mina de stafide si se coace in forma de chec unsa si tapetata cu faina. »


  • Chec economic cu portocale


    Se freaca ouale cu zaharul pina ce volumul creste simtitor( 2-3min cu mixerul). Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina, iar la sfirsit nuca, stafidele si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda