DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chec cu nuca si portocale


    -se freaca ouale cu zaharul,zaharul vanilat,dupa care se adauga uleiul ca la maioneza si se mixeaza. -se adauga zeama de portocale,coaja rasa de portocala si esentele -faina se cerne si se amesteca... »


    Chec cu nuca si portocale
  • Chec cu mere si nuci


    - feliile de mere se stropesc cu 2 lg suc de lamaie, se adauga stafidele, nucile taiate si esenta - intr-un castron se amesteca cu mixerul : untul, zaharul, coaja de lamaie, apoi dupa ce compozitia... »


    Chec cu mere si nuci
  • Floare aromata


    Se bate spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in compozitie... »


  • Chec Mielusel


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga 200 g zahar si zaharul vanilat. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga zeama de lamaie si se mai bate putin. Se freaca untul cu 100 g zahar,... »


  • Chec cu morcov


    Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se topeste zaharul si albusul devine mai tare. Se bat... »


  • Muffins rapide cu lapte batut


    Intr-un vas se pune faina, zaharul, praful de copt, si bicarbonatul si se amesteca. In alt vas se bat cele 2 oua bine, si apoi se adauga laptele batut si uleiul si se amesteca. Se adauga... »


    Muffins rapide cu lapte batut
  • Cozonac


    Galbenusurile le-am amestecat bine cu zahar, coaja rasa de lamaie si portocala, sare, esenta de rom si vanilie. Drojdia am inmuiat-o cu putin zahar, apoi am pus maiaua si amestecul cu oua totul in... »


    Cozonac
  • Cozonac trandafir


    Intr-un castron punem faina cernuta si facem o gaura la mijloc. Separat frecam drojdia cu 2 lingurite de zahar si putin lapte pana obtinem maiaua.Turnam maiaua peste faina, punem 2 oua intregi si 1... »


  • Pasca poloneza


    Blatul Frecam margarina UNIREA cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Frecam branza cu galbenusurile si cu... »


  • Cozonac insiropat


    In primul rand, se bat pana fac spume urmatoarele: 2 galbenuse, un ou intreg, 5-6 plicuri de zahar vanilat, o cana de zahar cu un litru de lapte caldut In alt vas se pregatesc 1700 gr faina, o... »


    Cozonac insiropat
  • Treccia russa


    Facem o maia din: 200-230 gr faina (din faina totala) tot laptele si drojdia stinsa cu o lingurita de miere sau zahar. O lasam cam o ora sa-si dubleze volumul dupa care adaugam restul... »


    Treccia russa
  • Cozonac laudat


    Cateva din ingrediente pregatite: -galbenusurile si albusurile plus cele 2 linguri de ulei sarea sunt deja in cuva -drojdia amestecata cu linguritele de zahar -untul, zaharul, coaja de lamaie si... »


    Cozonac laudat
  • Pasca cu smantana I


    Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo ½ cm grosime si de marime tavii in care se coace pasca. Se unge tava cu unt si se aseaza foaia de aluat. Din alte doua bucati de aluat se fac pe... »


  • Pasca cu smantana 2


    In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se imbraca si peretii tavii. Peste acesta se presara stafide, nuci coapte sau alone... »


  • Pasca cu smantana


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri amestecand usor, de jos in sus. Se adauga aromele... »


  • Cozonac moldovenesc


    Drojdia se freaca cu 2 linguri zahar pana se lichefiaza . Se adauga 2 linguri lapte caldut si putina faina. Se face o plamadeala care seacopera si se pune la crescut(~15 min) Se separa ouale. Se... »


  • Colacel cu caise uscate si ciocolata


    Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt si peste se pun caisele uscate maruntite si bucatelele de ciocolata. Se ruleaza si... »


    Colacel cu caise uscate si ciocolata
  • Cozonac de sarbatori


    Se freaca putin untul cu zaharul si apoi se pun celelalte ingrediente Intai facem maiaua,pe care o lasam la crescut intr-un loc caldut. Amestecam restul de ingrediente pt aluat fara cele 3 linguri... »


    Cozonac de sarbatori
  • Cozonac de Paşte


    1. Se topeşte untul + uleiul. 2. Se opăreşte 3 linguri făină cu 200 ml lapte clocotit. Se amestecă bine cu o lingură, apoi se lasă la răcit. 3. Se pregăteşte drojdia cu o lingură... »


    Cozonac de Paşte
  • Cozonac bucovinean


    In afara laptelui, toate ingredientele trebuie scoase cu o seara inainte la temperatura camerei, inclusiv drojdia. Zaharul se amesteca cu coaja de lamaie, portocala, esentele, sarea, otetul,... »


    Cozonac bucovinean
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda