Retete

  • Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!


    1. Se pune untul intr-un castron si zaharul si se mixeaza bine, pana se face o crema 2. se adauga si oul si se mai mixeaza putin 3. se adauga si faina , cacaoa, zaharul vanilat, laptele si se... »


    Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!
  • Colac cu ciocolata


    Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza maxima pana ce se dubleaza si sunt spumoase Apoi incep sa amestec incetisor cu... »


    Colac cu ciocolata
  • Cozonac fara drojdie cu crema de nuca


    1 Aluatul Se amesteca intii untul moale cu smintina, apoi cu oul batut separat (eu le-am pus odata). Se adauga praful se copt stins cu lamiie si se adauga faina pina cind aluatul devine potrivit... »


    Cozonac fara drojdie cu crema de nuca
  • Cozonacei mici, mici


    Toate ingredientele se pun in cuva masinii, in ordinea preconizata in manual, la sfirsit adaugind peste faina o maia. Eu am facut aluatul la masina de paine, dar il puteti face la robot, sau la... »


    Cozonacei mici, mici
  • Cozonaci Babani


    Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie faina mai pufoasa. Se incalzeste laptele in care se dizolva zaharul si... »


    Cozonaci Babani
  • Saviecuta cu mac si nuca (baigli)


    Se face maiaua: se pune drojdia intr-un bol; se presara zahar deasupra si se amesteca bine. Se adauga laptele si se presara putina faina peste intreaga compozitie. In 5-10 minute, daca drojdia e... »


    Saviecuta cu mac si nuca (baigli)
  • Prajitura festiva cu trei umpluturi sau cozonac la tava


    Am fiert laptele cu zaharul, am lasat putin la rece ai am dizolvat drojdia am cernut faina, am adaugat galbenusurile si sarea. Am incorporat drojdia, 50 g margarina UNIREA vanilia, coaja de... »


    Prajitura festiva cu trei umpluturi sau cozonac la tava
  • Cozonac transformat


    Am frecat bine ouale cu faina sa nu ramana cocoloase si apoi am adaugat laptele si am amestecat pana la omogenizare. Am caramelizat zaharul. Am adaugat compozitia de oua lapte si faina peste... »


    Cozonac transformat
  • Cozonac de post, pufos si gustos


    1. Se cerne faina intr-un bol. Se face loc la mijloc, in golul format se pune drojdia, jumatate din zahar si cate putin suc (3-4 linguri), amestecand continuu pana se dizolva. Se asteapta sa... »


    Cozonac de post, pufos si gustos
  • Pasca cu branza dulce si stafide


    Se dizolva drojdia cu o lingurita rasa de zahar si un galbenus in 2-3 linguri lapte caldut. Se freaca pana se omogenizeaza si apoi se amesteca cu 1-2 lg faina pana se obtine o compozitie de... »


    Pasca cu branza dulce si stafide
  • Pasca cu ciocolata


    Am pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de gaurele si si-a dublat volumul. Am intins o foaie... »


    Pasca cu ciocolata
  • Clatite banatene


    Sosul de vanilie se obtine din smantana pe care o amestecam cu 2 plicuri de vanilie, 5 linguri de zahar si 3 galbenusuri si punem pe foc mic. Pana fierbe sosul de vanilie umplem clatitele si le... »


    Clatite banatene
  • Clatite


    Se amesteca nuca cu zaharul si umplem clatitele. Asezam clatitele intr-un vas Jena. Amestecam ouale cu zaharul si zaharul vanilat si adaugam compozitia peste clatite. Introducem vasul la cuptor. »


  • Clatite cu ciocolata


    Topim ciocolata la baie de abur. Batem spuma albusurile cu zaharul vanilat si zaharul, incorporam galbenusurile unul cate unul si ciocolata topita. Umplem clatitele, le rulam si le taiem in 2. Le... »


  • Clatite cu gem de capsuni, smochine si sirop de artar


    Amestecam ouale, laptele, sarea, zaharul si incorporam incet faina (trebuie sa obtinem un amestec neted). Daca amestecul este prea gros il diluam cu apa minerala. Prajim clatite subtiri intr-o... »


  • Clatite cu varza


    Curatam varza, inlaturam coceanul, dam pe razatoare, presaram sare si lasam sa stea aprox. 1/2 de ora. Intre timp, calim zaharul in ulei incins, adaugam varza stoarsa bine, asezonam cu sare si... »


  • Clatite cu nuci si frisca


    Din 3 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 18-20 foi de clatite. Se macina nucile care se... »


  • Clatite


    Se amesteca galbenusul de ou cu ulei si sare, se adauga faina si intre timp se toarna incontinuu laptele ca sa capete o consistenta cremoasa. La final se adauga sifonul, se acopera si se lasa o... »


  • Clatite cu sos de pizza


    Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt si calita in ulei. Se condimenteaza cu sare,... »


  • Placinte cu lapte si gem


    Patru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se adauga 4 linguri de ulei si se amesteca bine. Este ideal sa se coaca in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda