Retete

  • Langosi a la Cluj


    Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de tocat carne si apoi se adauga la coca cu care se framanta bine si se lasa... »


  • GOGOSI PRIPITE CU CASCAVAL


    Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml)cu ulei si sare, cand clocoteste apa, se adauga... »


  • GOGOSI CU CASCAVAL


    Ouale se spala,se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml) cu ulei si sare, cand clocoteste apa, se adauga... »


  • Gogosi cu iaurt


    Se bat putin cele doua oua, se adauga iaurtul si praful de copt si la sfarsit se incorporeaza cu faina. Se ia cu lingurita aluat si se prajeste in ulei incins. Se pudreaza cu zahar praf.... »


  • Papanasi din branza de vaci


    Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a... »


    Papanasi din branza de vaci
  • Papanasi prajiti


    Toate se omogenizeaza binedupa care se lasa 20min, se ia din compozitie cu lingura si se pune in uleiul incins si se prajesc pe ambene parti pina devin aurii. »


  • Papanasi regali


    Se pun toate intr-un castron si se pun deocamdata cam 10 linguri cu varf de faina. Se amesteca in castron pana da ceva de genul asta, mai adaugati faina cat sa nu se lipeasca foarte tare de maini,... »


    Papanasi regali
  • Papanasi


    Se amesteca toate ingredientele bine pana devine o pasta, se coc in ulei incins, iar cand sunt gata se scot pe servet sa absoarba grasimea si se servesc calzi cu smantana si gem. In farfurie se... »


  • Papanasi


    Se amesteca si se prajesc in ulei. I-am făcut astfel pentru că o tipă i-a mancat intr-un restaurant de forma asta dar prefer să-i fac cu 100 de grame de făină mai puţin aşa cum si face mama... »


    Papanasi
  • Papanasi fierti


    Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine. Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu putina sare. Cand apa fierbe, se pun papanasii. Eu... »


    Papanasi fierti
  • Gogosi cu susan si miere


    Gogosii cu susan si miere sunt un desert specific tarilor mediteraneene, unde susanul si mierea sunt doua ingrediente foarte frecvent utilizate. Se amesteca drojdia cu zaharul si cu cei 80 ml de... »


    Gogosi cu susan si miere
  • Gogosi Marbella


    Drojdia se pune la dospit cu o lingura zahar tos, putin lapte, se amesteca, si se rastoarna-n centrul fainii, in care-am facut in prealabil o groapa. Dupa ce dospeste drojdia, se adauga ouale... »


    Gogosi Marbella
  • Gogosi carnaval


    1. Aluatul Dizolvam drojdia in 50 ml apa calduta si amestecam pana se dizolva. Cernem 60 g faina si turnam in mijloc amestecul de apa si drojdie. Framantam putin, formam o sfera, crestam la... »


    Gogosi carnaval
  • Gogosele cu rom


    Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana devine un aluat omogen. Intre timp se pune... »


    Gogosele cu rom
  • Gogosi Strasbourg


    1. Drojdia o dizolvam cu o lingurita de zahar si un pic de lapte cald. Adaugam si un pic de faina. Lasam la crescut. 2. Intre timp mixam bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile pe rand. Arome,... »


    Gogosi Strasbourg
  • Gogosi in aburi


    Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se acopera cu un prosopel si se lasa la dospit aproximativ o ora. Impartim aluatul in 12-14 bile, pe care le lasam la crescut 10 minute. In... »


    Gogosi in aburi
  • Turtite cu brinza


    Se amesteca 250 de grame Quark, 3 oua, coaja de la o lamiie, doua plicuri de zahar vanilat, un praf de sare si se adauga faina pina se ingroasa compozitia, insa astfel incit sa curga din lingura,... »


    Turtite cu brinza
  • Churros, eclero-gogoasa mexicana


    Separat se amesteca 10 g de zahar cu scortisoara ca sa aveti materia prima in care veti rostogoli " burtosii" . Acum va suflecati mansetele si treceti la treaba: se amesteca intr-o cratita apa,... »


    Churros, eclero-gogoasa mexicana
  • Gogosi Amalia


    Se lasa drojdia sa dospeasca intr-o cana cu putina apa calduta, faina si 1 lingurita zahar. Se adauga la restul de ingrediente si se framanta bine ( pana se desprinde de pe vas) un aluat cat mai... »


    Gogosi Amalia
  • Gogosi Ana


    Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca. Dupa ce a crescut, adaugam ouale batute bine si laptele in care am... »


    Gogosi Ana
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda