DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Gogosi din kefir


    Se pun toate claie peste gramada si se mixeaza. Se fac gogosile. Se pun in uleiul incins si se intorc pe ambele parti. Daca le puneti cu o lingura atunci se cam invart singure dar nu toate, asa... »


    Gogosi din kefir
  • Doughnats (gogosi americani)


    Asa cum spune reteta, am pus jumatate din cantitatea de faina si restul ingredientelor. Am amestecat bine pana totul s-a omogenizat. Am adaugat restul de faina. Am transferat compozitia in alt vas... »


    Doughnats (gogosi americani)
  • Gogosi spiralate


    Puneti laptele, apa, untul, sarea si zaharul intr-o oala la fiert. Cand untul e topit si laptele fierbe aruncati faina dintr-o data si amestecati rapid pana aluatul se desprinde de pe vas si se... »


  • Frittelle (de carnaval) sau gogosele


    Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dupa 4 ore isi va triplica volumul. Se iau... »


    Frittelle (de carnaval) sau gogosele
  • Papanasi cu dulceata


    Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale zaharul,zaharul vanilat si un strop de sare.Dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.Aluatul trebuie sa aiba o consistenta... »


    Papanasi cu dulceata
  • Bulgarasi de mere


    Merele rase (scurgeti zeama!) le-am amestecat cu biscuitii trecuti pe razatoarea mare (se fac ca un praf), 50 de grame de zahar pudra, ouale si aromele. Iese o compozitie ca de chiftelute, care se... »


    Bulgarasi de mere
  • Zeppole di san giuseppe (gogosi)


    Uleiul se pune intr-un vas si se pune la foc cam la 190grade. Intr-un vas,se amesteca ouale batute,cu ricotta si vanilia,apoi se adauga faina cernuta,praful de copt ,sarea si zaharul.Cu o lingura... »


  • Bomboane in cutie de miere


    Se incepe cu bomboanele. Cantitatea ingredientelor nu este specificata fiindca se decide de masa aluatului bomboanelor la creare. Fructele uscate se pun pentru o zi in alcoolul specificat la... »


  • Bulgari de zapada


    Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga trei linguri de zahar si se bate in continuare, obtinandu-se o spuma tare. Se amesteca laptele cu zaharul vanilat si se pune... »


  • Bomboane cu visine


    Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din cand in cand. A doua zi preparam o portie de martipan ca in reteta "Desertului... »


  • Desert din martipan cu miere


    Miezul de migdale se macina, cu tot cu coja interioara. Se bat cele 4 albusuri, apoi adaugam mierea si fierbem deasupra pe baie de abur, intr-un castron de metal, se amesteca cu telul, pana se... »


  • Cirese amare in ciocolata


    Se aleg cirese amare mai mari, bine coapte. Se spala si se indeparteaza samburii. Se pune Ia fiert zaharul cu doua cani si jumatate de apa si se adauga ciresele scurse de zeama. Se Iasa Ia fiert,... »


  • Jeleu de zahar ars


    Se pune zaharul intr-un vas la foc mic si se lasa pana se topeste, amestecand cu o lingura din lemn. Se amesteca laptele cu galbenusurile, adaugandu-se si un pliculet de zahar vanilat. Se toarna... »


  • Trufe cu Cous-Cous


    Intr-o cratita se amesteca apa, laptele de soia, mierea si sarea si se pune pe foc. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga Cous-Cous-ul amestecat cu cacao. Cand incepe sa clocoteasca se face focul... »


    Trufe cu Cous-Cous
  • Bounty


    Se taie untul cuburi si se pune intr-un vas rezistent la aburi si se adauga si smantana, apoi zaharul si sarea(zaharul poate fi si pudra). Se pune vasul la bain-marie,pana se topesc ingredientele... »


    Bounty
  • Rahat Lokum


    1. Zaharul se amesteca cu glucoza si cu o cana (240 ml) apa. Se pune cratita la foc mic, amestecand ocazional, si se lasa pana se topeste zaharul. 2. Cu un servetel umed se sterg, din cand in... »


    Rahat Lokum
  • Praline de ciocolata si alune


    -alunele se prajesc intr-o tava de teflon fara sa adaugam ulei,sau intr-o tava la cuptor.Apoi se curata de pielita. -punem 20 alune mai mari deoparte,restul le tocam fin. -biscuitii se pun intr-o... »


    Praline de ciocolata si alune
  • oua de ciocolata


    Se pune smantana si mierea intr-o cratita, la foc potrivit. Adaugati untulo si rupta in bucati. Fierbeti ingredientele pana cand amestecul se ingroasa. Amestecati tot timpul pentru a nu se prinde... »


  • Muraturi turcesti


    Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in... »


  • Ardei piscatori bulgaresti


    Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta ). A doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml .), 250 gr.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda