Retete

  • Sarmalute la ciptor in oala de lut


    Pentru inceput se spala oala si se lasa pentru aproximativ o ora in apa calduta la inmuiat. 1.Se caleste ceapa cu prazul 5 min. 2.Se adauga morcovul dat prin razatoarea mica. 3.Separat se calesc... »


    Sarmalute la ciptor in oala de lut
  • Rulada cu varza rosie


    Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, piinea muiata in apa si bine... »


  • Varza dulce cu pui


    Cum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea, sarea si pasta de tomate. Dupa cateva minute am pus peste carne varza (daca... »


    Varza dulce cu pui
  • Drob in crusta


    De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit. Se... »


  • Drob de miel in stil italian


    Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul,... »


  • Papricas de miel


    Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa. Lasam sa dea intr-un clocot si... »


  • Drob cu pui


    Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le... »


  • Drob cu ciuperci


    Curatam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei. Dam prin masina de tocat carnea si apoi o calim. Cand se racoresc ficateii, ii dam prin masina... »


  • Tochitura ca la crama


    Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se... »


  • Coroana umpluta cu miel


    Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si... »


  • Stufat cu carne de miel sau oaie


    Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In cratita in care vom gati acest fel se pune ulei si se frige carnea pe toate partile. Se... »


  • Pulpa de miel picanta


    Pulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se prajeste pulpa pe toate partile si se lasa deoparte. In aceasi tigaie se frig... »


    Pulpa de miel picanta
  • Piftie din carne de porc


    Am fiert in oala cu presiune doua picioare de porc si o bucata mai mare de carne fara grasime. Am pus piper, boabe si foi de dafin. Dupa o ora jumate am oprit focul si am pus doua pliculetze de... »


  • Tocanita de miel cu tarhon verde


    Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce au fierte celelalte. Taiem si patrunjelul verde... »


  • Dob de miel


    Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt. Punem la fiert maruntaiele in apa clocotita cu sare. Lasam sa se raceasca... »


  • Drob in aluat


    Din faina si 1 ou pregatim un aluat pe care il intindem intr-o foaie subtire. Fierbem maruntaiele si le dam rin amsina de tocat apoi le amestecam cu ouale ramase, ceapa si verdeata tocate si cu... »


  • Rulada din fleica de vita


    Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne. Se pune intr-o punga de plastic si se toarna marinata peste ea, se inchide punga si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi se curata, spala... »


    Rulada din fleica de vita
  • Racituri de curcan


    Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se... »


  • Papricas ardelenesc de pui


    Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cind devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si... »


  • Ghiveci de legume cu carne


    Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite, curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putin zahar. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda