DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pacea poloneza


    Se curata carnea de resturile de oase, se spala in apa rece, se pune intr-un vas mare cu multa apa si se fierbe la foc potrivit, cu vasul descoperit. La jumatatea timpului de fierbere, se adauga... »


  • Salata de manzat


    Se taie friptura felii subtiri care se pun in salatiera cu un sos obtinut astfel : se freaca cele doua galbenusuri cu o lingura de mustar si o ceasca de ulei. Maioneza se subtiaza cu lapte Se... »


  • Pilaf de orez cu ciulama de carne


    Se face, pe foc mic, o ciulama din doua linguri de unt, o lingura de faina si o cana de lapte dulce. Ciulamaua se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar cand este gata, se pun peste ea felii... »


  • Rasol frantuzesc


    Se curata puiul, se tine pe flacara mare, se freaca cu malai si se spala bine. Se goleste de intestine si se pune intreg sa fiarba impreuna cu un rasol de vaca si o bucata de costita afumata. Se... »


  • Drob de miel


    Se fierbe carnea separat, se taie felii subtiri si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate marunt cu lama unui cutit ascutit. Amestecul se sareaza si se pipereaza... »


  • Stufat de miel cu verdeata


    Se curata ceapa si usturoiul, apoi se spala si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun impreuna intr-un vas adanc si se oparesc cu apa clocotita. Se scot, se scurg si se calesc usor in ulei. In... »


  • Miel haiducesc


    Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de vita de vie, se... »


  • Cotlete de oaie cu ciuperci


    Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se spala, se curata bine si se taie in doua pe lungul lor. Se frig pe plita. Slanina se... »


  • Pastrama de oaie


    Carnea se curata de oase si de grasime, se taie bucati mari si groase de 4 cm, se presara pe fiecare bucata de carne un strat de sare si se pun bucatile una peste alta, intr-un lighean mare. Timp... »


  • Ardei umpluti


    Se spala ardeii si se curata de cotor si seminte, apoi se lasa sa se scurga. Carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Se amesteca cu cele doua cepe maruntite, cu doi... »


  • Chiftele marinate cu tarhon


    Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o... »


  • Vinete umplute cu carne


    Speli vinetele si le tai cozile, apoi le pui sa fiarba cinci minute in apa care clocoteste. In apa pui si o lingurita de sare. Le scoti, le scobesti la mijloc, si le lasi sa se scurga. Carnea o... »


  • Crochete din carne de porc


    Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se... »


  • Sarmale in foi de vita


    Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat apoi se amesteca intr-o farfurie adanca cu un cartof si doua cepe mari trecute prin masina. Peste amestec se pune bulion sau se taie cateva... »


  • Varza a la Cluj


    Se spala varza, se toaca subtire, se freaca usor cu sare si se clateste cu apa rece. In felul acesta toxinele din varza sunt inlaturate. Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa intr-o oala in... »


  • Varza umpluta


    Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile mari si subtiri. Carnea tocata, impreuna cu... »


  • Carnati la cuptor


    Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna cu uleiul in care s-au facut. Intre carnati se... »


  • Carnati pe sfecla rosie


    Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata de coaja dupa care se trec prin razatoarea... »


  • Creier cu ciuperci


    Se tine creierul in apa rece o ora, dupa care se clocoteste in apa impreuna cu o ceapa si cateva boabe de piper. Se scoate dupa zece minute, se curata de pielite, se taie cuburi mari si se lasa pe... »


  • Creier cu ciuperci


    Se fierbe creierul, apoi se curata de pielite si se taie felii subtiri. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile astfel : se spala in mai multe ape, se taie felii subtiri si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda