DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Inima umpluta


    Se spala inima, se curata de zgirciuri, se pune pe un fund de lemn si se despica in doua. Se scoate singele din mijloc, se spala din nou si cu lama unui cutit ascutit se subtiaza inima ca sa capete... »


  • Limba cu jumari de ou


    Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei fierbinte. Se adauga o ceasca de apa,... »


  • Ficat la tigaie


    Ficatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat, se da prin faina si se prajeste in unt fierbinte. Se tin feliile in ulei... »


  • Ficat umplut


    Se spala ficatul si se lasa in farfurie. Separat se pregateste o crema din untul frecat spuma in care se adauga miezul de chifla inmuiat in lapte dulce. In amestec se adauga verdeata tocata fin,... »


  • Galuste de ficat


    Se spala ficatul, se taie felii si se prajeste in unt. Feliile de ficat se scot, se racesc si se trec prin masina de tocat. Separat se freaca jumatate din cantitatea de unt cu o ceapa tocata fin,... »


  • Tocana de ficat


    Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, cel putin douazeci de minute, adaugand apa rece ca sa nu se arda. In... »


  • Rinichi sote


    Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si piarda mirosul, dupa care se taie felii subtiri si se inabusa cu jumatate din... »


  • Rinichi la gratar


    Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care se taie in doua pe lung si se sareaza. Dupa gust, se pot pipera Se unge... »


  • Rinichi cu ciuperci


    Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in unt cate doua minute pe fiecare parte, se scot... »


  • Rinichi cu mustar


    Se spala rinichii dupa ce au stat in apa rece cu otet o ora, apoi se taie in doua. Fiecare parte se unge cu mustar, sare si putin piper macinat. Se lasa cateva minute sa patrunda mustarul in carne,... »


  • Ciulama cu carne


    Se fierbe cateva ore ugerul. Zarzavatul de supa se adauga in oala dupa doua ore de fierbere. Cand este fiert, ugerul se taie felii subtiri, se lasa pe o farfurie, timp in care se pregateste o... »


  • Fudulii la gratar


    Se curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust, apoi se pun pe gratar si se frig la foc potrivit. »


  • Tocana de burta


    Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa apa, pentru ca ulterior sa nu se mai adauge... »


  • Tuslama de burta


    Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune bucata intreaga la fiert cu apa rece. Se fierbe descoperit la foc mic... »


  • Mancare de gutui cu carne de gaina


    Se curata carnea si se spala in apa rece, apoi se aureste in ulei incins. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregatesc gutuile. Gutuile se spala si se taie felii groase... »


  • Gasca in aspic


    Se pregateste pasarea ca pentru orice fel de mancare, se spala in mai multe ape reci si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe descoperit cu putina sare, doua ore, dupa care se pune la fiert si... »


  • Pui sote cu struguri


    Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna cu maruntaiele. Cand carnea se poate consuma, se... »


  • Pui cu marar


    Se curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in oala o cana de apa calda si se fierbe acoperit, cu sarea necesara si... »


  • Musaca de ciuperci


    Se taie marunt ceapa si se topeste in putin ulei. Se adauga carnea tocata si coditele ciupercilor marunt taiate. Se sareaza, se pipereaza dupa gust. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea si zeama... »


  • Budinca de clatite cu carne


    Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in sucul ei amestecind din cind in cind sa nu se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda