Retete

  • Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat


    1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop de bucatarie si se freaca cu sare, piper si rozmarin tocat.Se pune intr-un... »


  • Piept de pui în stil italian


    Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se... »


  • Friptura de pui cu legume


    Se combina toate ingredientele de mai sus si pe urma se aseaza intr-o tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul bine incins. Se coace o ora si jumatate, amestecind o data sau de... »


  • «Rulade picante şi cartofi cu becon»


    Tăiaţi antricotul de porc astfel încît să obţineţi un strat cu grosimea aproximativă de un centimetru şi jumătate. Bateţi, săraţi şi pipăraţi carnea. Pe aceasta, în trei straturi,... »


  • Tocana de miel in stil Irlandez


    Mod de preparare: Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii... »


  • Papricas de pui picant cu masline


    Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat , Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert, Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina... »


    Papricas de pui picant cu masline
  • Piept de pui in crusta


    Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de... »


    Piept de pui in crusta
  • Consomme de carne


    Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude si se pune in oala in... »


  • Pirjoale


    Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca... »


  • Ciolan pe varza si galuste


    Se curata, se spala ciolanul, apoi se cresteaza, se condimenteaza cu cimbru , sare si piper, dupa care se rumeneste in untura pe ambele parti. Se adauga o cana de vin alb sec (250ml) si doua... »


    Ciolan pe varza si galuste
  • Rulada cu carne tocata si legume


    Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta... »


    Rulada cu carne tocata si legume
  • Iepure la cuptor si garnitura de toamna


    Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, feliile de morcovi, patrunjel, ceapa rondele, foi de dafin, boabe de piper si se tine cateva ore ia rece in acest bait. Se scoate... »


  • Aripioare de pui cu miere


    Am pus aripile de pui la decongelat si restul de ingrediente la pozat (in borcan e ghimbirul ras). In prima etapa am amestecat ceva ce in "cartea de bucate" zice ca-i "saramura", respectiv... »


    Aripioare de pui cu miere
  • Bors de ied cu verdeturi


    Bucatile de ied pe care le-am avut le-am pus la fiert cu doua cepe. Legumele le-am tocat, mai putin salata si loboda. Iedul l-am dezosat, in supa am pus verdeturile si cartofii, cand au fost... »


    Bors de ied cu verdeturi
  • Biftec tartar


    Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la morcovul fiert. Pasez toata carnea de mai multe... »


    Biftec tartar
  • Rulada de carne


    - Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine - ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi - se toaca marunt patrunjelul, mararul si citeva bucati de sundried... »


    Rulada de carne
  • Rulada de carne cu cascaval si caizer


    Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul. Rulam, iar marginile... »


    Rulada de carne cu cascaval si caizer
  • Galuste din ficat


    Ficatul tocat si ceapa se amesteca cu oua, patrunjel verde, pesmet, ulei, sare si piper. Din aceasta compozitie se foarmeaza galuste care se toarna cu lingurita in apa clocotita cu sare si se fierb... »


  • chiftelute semivegetale


    Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Se amesteca cu ceapa,oua,patrunjel verde, sare, piper si... »


  • Snitel cu carne de berbec


    Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.pofta buna »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda